fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

-

Κανένας σεβασμός, σε κανέναν. Γιατί, εάν σεβόσουν πρώτα τον εαυτό σου, τότε και οι άλλοι θα σε αντιμετώπιζαν διαφορετικά. Δυσεύρετη λέξη για πάρα πολλούς δυστυχώς. Γιατί, εάν κάποιοι μπορούσαν να σεβαστούν για λίγο, η ζωή τους θα ήταν διαφορετική.

Κανένας δεν είναι αλάνθαστος και κανένας δεν λέει ότι όλη η ζωή του, είναι τέλεια. Λάθη όλοι κάνουν, μικρά ή μεγάλα, σημαντικά ή ασήμαντα…όμως αναγνωρίζουν τα λάθη τους, προχωρούν παρακάτω και δεν κατηγορούν τους υπόλοιπους για τη οποιαδήποτε μιζέρια τους.

Μετρημένοι, στα δάχτυλα ενός χεριού είναι τα άτομα που θα μείνουν στην ζωή μας, και αυτό φαίνεται, εάν βιώσετε μια απώλεια. Εκεί που θεωρείτε ότι έχετε χάσει πολύτιμα πράγματα, θα αποκτήσετε κάτι άλλο, το οποίο θα είναι εξίσου σημαντικό για σας. Θα γνωρίσετε, χωρίς να το θέλετε κάποια άτομα που ουδέποτε περιμένατε να γνωρίσετε και ίσως αυτά τα άτομα θα σας βοηθήσουν για κάτι καινούργιο, ή για μια νέα αρχή.

Όμως πρέπει να ξέρετε ότι πρέπει να συγχωρείτε αυτούς που σας πλήγωσαν παλιότερα με οποιονδήποτε τρόπο για να μπορέσετε επιτέλους να απελευθερωθείτε. Αυτό είναι το μυστικό και αυτό είναι που πρέπει να κάνετε…Μείνετε αμέτοχοι με όσα βλέπετε και προσπαθήστε να αγνοήσετε αυτά που σας ενοχλούν. Δεν θα αλλάξει κάτι, γιατί απλούστατα κάποια άτομα δεν έμαθαν τι λέξη σεβασμός…

Για αυτό στην ζωή μας, πρέπει να προχωράμε, με οποιοδήποτε τρόπο…Με βήματα ορθά, σταθερά, και να μάθουμε να συγχωρούμε. Να συγχωρούμε αυτούς που μας κορόιδεψαν για τους δικούς τους λόγους, που θεωρούσαν ότι μας αγαπούσαν, που κουραστήκαν να μας βλέπουν και να μας ακούν. Γιατί, μόνο εάν συγχωρέσουμε πρώτα τον εαυτό μας θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να ηρεμήσουμε…Και πρέπει να το κάνουμε…Γιατί αυτό που λέγεται είναι σωστό…Ο ανόητος ούτε συγχωρεί ούτε ξεχνά. Ο αφελής και συγχωρεί και ξεχνά. Ο έξυπνος συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: