16.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘΟΚ: Παρουσιάζει το έργο του Ματέι Βιζνιέκ «Η λέξη πρόοδος στο στόμα...

ΘΟΚ: Παρουσιάζει το έργο του Ματέι Βιζνιέκ «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

-

Η Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ παρουσιάζει το έργο του Ματέι Βιζνιέκ «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ

Από τις 15 Νοεμβρίου 2024, η Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ φιλοξενεί το έργο του πολυβραβευμένου Ρουμάνου συγγραφέα Ματέι Βιζνιέκ, σε σκηνοθεσία του Βαρνάβα Κυριαζή. Η παράσταση εστιάζει σε μια διαμελισμένη οικογένεια που επιστρέφει στο κατεστραμμένο σπίτι τους, προσπαθώντας να επουλώσει τις πληγές τους από τον πόλεμο και να αναζητήσει ό,τι απέμεινε από τον νεκρό τους γιο.

Το έργο εξερευνά θέματα όπως η απώλεια, ο ξεριζωμός, το δράμα της προσφυγιάς και η αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Με την υπογραφή του Βαρνάβα Κυριαζή, η παράσταση υπόσχεται μια διεισδυτική και απογυμνωμένη προσέγγιση, αναμειγνύοντας ρεαλισμό και σουρεαλισμό, καθώς και ζωντανές και νεκρές παρουσίες.

Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Μιχάλη Χριστοδουλίδη, ενώ η παραγωγή περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Άθω Αντωνίου, Φώτη Αποστολίδη και Θανάση Δρακόπουλο.

Πληροφορίες Παράστασης:

  • Ημερομηνίες: Από 15 Νοεμβρίου 2024, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
  • Τοποθεσία: Κεντρική Σκηνή, Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης, Λευκωσία.
  • Τιμή Εισιτηρίου: €12 / €6.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή www.thoc.org.cy καλέστε στο τηλέφωνο 77772717.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: