fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ: EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΑΨΕΙ- ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ: EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΑΨΕΙ- ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

-

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε περίπου 2-3 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, σήμερα όμως έχει ήδη ξεπεράσει τους 200.000. Αυτό είναι πράγματι εντυπωσιακό και πολύ ελπιδοφόρο γιατί ο Ολυμπιονίκης της Ελλάδος θα μπορέσει και πάλι να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι.

Η συνεισφορά είναι μεγάλη, φίλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού συγκέντρωσαν περίπου 25.000 ευρώ για την οικονομική στήριξη του αθλητή – που αγωνίζεται στο τμήμα άρσης βαρών του ΠΑΟ- (ανάμεσα τους φημολογείται πως έδωσαν χρήματα και φίλαθλοι του Ολυμπιακού).

«Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου και η διοίκηση είναι δίπλα μου. Η στάση και η συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου με κάνει να συνεχίζω να θέλω να αγωνίζομαι με την πράσινη φανέλα και να προσπαθώ να δοξάσω το τριφύλλι. Από κει και πέρα, η κίνηση που έγινε από την πλευρά του ‘σύλλογος πιο μεγάλος’ είναι σίγουρα συγκινητική και αξιέπαινη και δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στη σύγχρονη τουλάχιστον ιστορία του ελληνικού αθλητισμού»

Σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Αντ1 Ελλάδος επιβεβαίωσε την έναρξη χορηγίας προς το πρόσωπο του αθλητή με στόχο να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Κυριακού, που από τις πρώτες κιόλας ημέρες εξέφρασε το ενδιαφέρον του να με στηρίξει, ώστε να μπορέσω, απρόσκοπτα πλέον, να κάνω αυτό που αγαπάω. Τον ευχαριστώ από καρδιάς που μαζί με την οικογένεια του @ant1tv θα είναι δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη, αλλά τόσο σημαντική διαδρομή.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και κυρίως όλο τον κόσμο που με στήριξε και μου έδειξε την αγάπη του όλες αυτές τις μέρες… Όλοι είμαστε ένα… Και το ταξίδι για Παρίσι ξεκινάει.».

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη @delta_gr που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ’τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως  η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο «θηρίο» μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε…. Aλλά αυτήν τη φορά, όλοι μαζί».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...