fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΡΙΤΣΟΠΗ: H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL-Η 83ΧΡΟΝΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΡΙΤΣΟΠΗ: H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL-Η 83ΧΡΟΝΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

-

Εάν μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις, τότε σίγουρα η φωτογραφία της 83χρόνης Παναγιώτας Ριτσόπη από τις Γούβες Ευβοίας έχει πει όλα όσα έπρεπε να ειπωθούν.

Η γιαγιά Παναγιώτα όπως την αποκαλούν έχει γίνει ήδη γνωστή παγκοσμίως κερδίζοντας επάξια αυτό που λένε τα τρία λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχεί στον κάθε έναν από εμάς στην ζωή μας. Η φωτογραφία όμως της γιαγιάς Παναγιώτας δεν αντιστοιχούν στην δημοσιότητα μόνο των τριών λεπτών αλλά πολύ περισσότερο. Η φωτογραφία της φιλοξενήθηκε  σε πρωτοσέλιδα ξένων εφημερίδων όπως η Guardian.

Η ίδια σε συνέντευξή της στον Αντ1 Ελλάδος και στο δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τσακαλίδη την έκανε ακόμη πιο γνωστή αφού μέσα από την φωτογραφία της αποτύπωσε όλον τον πόνο για την καταστροφή στην Εύβοια.

 «Θόλωσε το μυαλό μου. Γι’ αυτό φώναζα για να με ακούσουν. Φώναζα απελπισμένη και από την υπέρταση έπεσα κάτω και ήρθε η Αστυνομία και με πήγε στο Κέντρο Υγείας. Είμαι απογοητευμένη γιατί καίγεται ακόμα όλη η Εύβοια. Τον αγαπάω τον τόπο» είπε παρότι δεν είναι γέννημα θρέμμα Ευβοιώτισσα.

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: