fbpx
23.8 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ: ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ (φωτο)

ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ: ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ (φωτο)

-

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους της προέβη η Δανάη Μπάρκα η οποία βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Κεραμεικό για να βάλει το δικό της λιθαράκι προσφοράς για τους πυρόπληκτους.

Συγκεκριμένα, μπήκε στην κουζίνα του ΜΚΟ «Ο άλλος άνθρωπος» ο οποίος προσφέρει γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη. Στην κουζίνα επικεφαλής μάγειρας είναι η γνωστή σεφ Γωγώ Δελογιάννη.  Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανάρτησε ένα μακροσκελή κείμενο ευχαριστιών αλλά και επαίνων για το έργο του ΜΚΟ.

«Ο αγαπημένος μου -σε όλο τον κόσμο-λογαριασμός είναι @oallosanthropos.  Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι,αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση, η πίστη σ’ ένα καλύτερο αύριο, η αλληλεγγύη, η αυταπάρνηση, η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο. Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελό τους, το κέφι τους και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Αυτό θα πει «ωραίος άνθρωπος» γιατί ο άλλος άνθρωπος είναι ωραίος άνθρωπος. Και ωραίοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί. Ωραίοι άνθρωποι είστε οοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά, ενώ μπορεί να κάνετε διακοπές, ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε «παρόντες».

Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική. Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας, όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαύματα.Οι πληροφορίες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σόσιαλ μίντια είναι τόσο χρήσιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές. Είμαστε όλοι μαζί κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν υπάρχει «καλύτερος» και «χειρότερος». Είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος, η πίκρα μας, η απογοήτευσή μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν. Έχετε καταλάβει την δύναμή μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα,ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι, η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ.

Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Μεγάλη ευλογία η αλληλεγγύη. Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια.Όσο είμαστε άνθρωποι, ο κόσμος ομορφαίνει. Όταν μεγαλώσω,θέλω να γίνω σαν τα παιδιά στον @oallosanthropos!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: