24.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: «ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ»

ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: «ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ»

-

Όλο και περισσότερες γυναίκες από το χώρο του αθλητισμού φέρνουν στο φως της δημοσιότητας περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που τους συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αθλητικής τους καριέρας, από άτομα που είχαν κύρος και το μόνο που έπρεπε ήταν να τις καθοδηγήσουν σωστά, όσο αφορά το άθλημα τους και δεν το έκαναν, γιατί είχαν κάτι άλλο κατά νου.. Γυναίκες που βίωσαν το εξευτελισμό και ενώ είχαν αρνηθεί την οποιανδήποτε σεξουαλική παρενόχληση εντούτοις δεν μίλησαν λόγω φόβου.

Στην σημερινή ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΚΟ Θεοδώρα Θεοδώρου σχολιάζει τα περιστατικά που συνέβησαν στο χώρο του αθλητισμού δίνοντας το δικό της μήνυμα αναφέροντας ότι καμιά γυναίκα δεν πρέπει να μένει στην σιωπή.

«Τις τελευταίες μέρες ολοένα και περισσότερες αθλήτριες στην Ελλάδα φέρνουν στο φως περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης. Μπράβο σε αυτές τις γυναίκες που βρήκανε την δύναμη να μιλήσουν!! Καμιά γυναίκα δεν πρέπει να μένει στην σιωπή! Το σώμα μας, μας ανήκει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να προβαίνει σε τέτοιου είδους πράξεις και συμπεριφορές! Οφείλουμε να μιλήσουμε για να προστατεύσουμε και να δώσουμε δύναμη σε όλες τις γυναίκες με στόχο την αποτροπή τέτοιους είδους συμπεριφορών!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: