fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΕΠΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ: O Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα τιμηθεί από το Δήμο Στροβόλου και...

ΠΕΠΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ: O Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα τιμηθεί από το Δήμο Στροβόλου και το Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας

-

Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών θα τιμηθεί από το Δήμο Στροβόλου έως ένδειξη εκτίμησης όσα προσέφερε στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία.

Ο Πέπης Ιακώβου ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τη «χρυσή» εποχή της Ομόνοιας, και ακολούθως πήρε μεταγραφή στο ΑΣΙΛ Λύσης το 1972 και αγωνίστηκε μέχρι το 1979 θα τιμηθεί από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και τον Δήμο Στροβόλου, την Πέμπτη 16 Μαϊου στις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους αλλά και ο πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, Νίκος Σατσιάς. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Σε παλαιότερη του συνέντευξή ο Πέπης Ιακώβου είχε αναφέρει ότι τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε την εποχή που έπαιζε στην Ομόνοια εκτός τους συμπαίκτες του, ήταν οι Καϊάφας και ο Χαραλάμπους, οι οποίοι έδιναν δύναμη στους υπόλοιπους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...