27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΘΕΑΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ: Στο φινάλε της παράστασης θα τιμήσει την Όλγα Ποταμίτου -Για...

ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ: Στο φινάλε της παράστασης θα τιμήσει την Όλγα Ποταμίτου -Για τα 60 χρόνια στο θεατρικό σανίδι

-

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και θαυμασμό, το θέατρο Γέλιου θα αποδώσει φόρο τιμής στην Κύπρια ηθοποιό Όλγα Ποταμίτου, για τα 60 χρόνια προσφοράς της στο κυπριακό θέατρο και στο πολιτισμό. Στο φινάλε της παράστασης «Ου Χαττάν που Πάθαμε» η σκηνή θα μετατραπεί σε μια γιορτή αφιερωμένη στη γυναίκα που κατέκτησε τις καρδιές όλων μας με το ταλέντο και τη φωνή της.

Η Όλγα Ποταμίτου, γνωστή για τη παρουσία στο είδος της επιθεώρησης, έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο του θεάτρου. Με την αστείρευτη ενέργεια και το μπρίο της, κατάφερε να γίνει αγαπητή στο κυπριακό κοινό και να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε η μούσα του Μιχάλη Βιολάρη, για την οποία γράφτηκαν μερικά από τα πιο αγαπημένα κυπριακά τραγούδια, όπως «Μια Λεμεσιανή», «Ακόμα Καρτερώσαι» και «Η Τζιρκωτού»

Στο θέατρο Ανεμώνα στη Λευκωσία στις 12, 13 και 14 Ιουνίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την παράσταση Ου χαττάν που πάθαμεν όπου στο φινάλε, η Όλγα Ποταμίτου θα τιμηθεί για την πολύχρονη προσφορά της. Με την παρουσία όλων των ηθοποιών της παράστασης και τη συμμετοχή του κοινού, θα δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη αγάπη και αναμνήσεις, μετατρέποντας την παράσταση σε μια αξέχαστη γιορτή γενεθλίων.

Η Όλγα Ποταμίτου θα τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες, συνοδευόμενη από τους συναδέλφους της και το κοινό, προσφέροντας μια εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στις καρδιές όλων.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι η απαρχή μιας παγκύπριας περιοδείας σε δήμους και κοινότητες, προσφέροντας δωρεάν είσοδο, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να τιμήσουν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους ηθοποιό.Θα ακολουθήσουν άλλες δύο παραστάσεις ,την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουνίου. Στην Λάρνακα η παράσταση θα ανεβεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Γιώργος Λυκούργος.

Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 96430002 και 99055537. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8.30 το βράδυ και η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...