fbpx
12.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ: Φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου-Πώς...

Η ΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ: Φιλανθρωπική εκδήλωση για το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου-Πώς θα δοθούν ολόχρονα φρούτα για τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις

-

Μια αξιέπαινη φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Αριάννα και τους φίλους της με στόχο όλα τα χρήματα να δοθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου.

Η Αριάνvα και οι φίλοι της, θα βρίσκονται στην φρουτολαχαναγορά η Παλιά Αποθήκη το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 09.00 μέχρι τις 12.00 και μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε το παγωμένο τσάι μήλου και την λεμονάδα που θα φτιάξουν για ένα καλό σκοπό. Όλη η παρέα έχει αποφασίσει πως όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις τους, θα δοθούν με πολλή αγάπη στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος. Τα μήλα Marlene έρχονται να ενισχύσουν το σκοπό και θα προσφέρουν το ανάλογο χρηματικό πόσο των εσόδων σε μήλα, για τις ολόχρονες ανάγκες του ιδρύματος σε φρούτα! Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ομάδα των Omonoia runners με μίνι μαραθώνιο εντός των τειχών με αφετηρία και τερματισμό το σημείο της Φρουτολαχαναγοράς μας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: