fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Σε Αγγλία, Αγία Πετρούπολη και Κροατία- Ιστορική χιονοκαταιγίδα...

ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ: Σε Αγγλία, Αγία Πετρούπολη και Κροατία- Ιστορική χιονοκαταιγίδα στο Λονδίνο – Κυκλοφοριακό χάος στην Αγία Πετρούπολη

-

Παρέλυσε το Λονδίνο από την ιστορική χιονόπτωση που πλήττει μεγάλο μέρος της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να υπάρξει χάος στα αεροδρόμια Heathrow, Gatwick και Stansted.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε άρθρο του Meteoweb.eu, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις στα προαναφερθέντα αεροδρόμια, καθώς οι ισχυροί άνεμοι, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι πυκνές χιονοπτώσεις έχουν μετατρέψει τους αεροδιάδρομους σε πίστα πάγου.

Επιπλέον, ακόμα και στα δρομολόγια των τρένων παρατηρούνται πολύωρες καθυστερήσεις, ενώ έχει δοθεί εντολή και στους οδηγούς των αυτοκινήτων προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού εξαιτίας του παγετού και της πυκνής ομίχλης έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα στους δρόμους.

Οι ισχυρές χιονοπτώσεις όμως έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και στην Αγία Πετρούπολη, επηρεάζοντας σημαντικά τις συγκοινωνίες τόσο οδικώς όσο και αεροπορικώς. Μάλιστα, οι πυκνές χιονοπτώσεις προκάλεσαν τέτοιας έκτασης κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης με αποτέλεσμα να υπάρξουν δεκάδες ατυχήματα στους δρόμους. Τα σωστικά συνεργεία και το πυροσβεστικό σώμα κάνουν το καλύτερο που μπορούν προκειμένου να απομακρύνουν υπολείμματα από στέγες, καλώδια, κλαδιά δέντρων και πινακίδες σήμανσης, αφού οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν προκάλεσαν ζημιές χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Και στην Κροατία όμως οι πυκνές χιονοπτώσεις έντυσαν στα λευκά σε λιγότερο από μία ώρα την πρωτεύουσα της χώρας Ζάγκρεμπ, ενώ τις τελευταίες ώρες επηρεάστηκε σε λιγότερο βαθμό και η πρωτεύουσα της Σλοβενίας Λιουμπιάνα.

Πηγή: forecastweather.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: