ΗΠΑ: 18χρονη αναζητούσε επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει το 3χρονο παιδί της- Από συγκεκριμένο ιστότοπο- (Βίντεο)

Η αστυνομία συνέλαβε μια 18χρονη μητέρα χθες στο Μαϊάμι αφού προσπάθησε να προσλάβει έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της.

Η Jazmin Paez κίνησε τις υποψίες των Αρχών αφού συμπλήρωσε μια φόρμα σε έναν ιστότοπο – παρωδία, όπου οι χρήστες υποτίθεται μπορούν να προσλάβουν έναν επαγγελματία δολοφόνο. Το άτομο που διευθύνει τον ιστότοπο έλαβε ένα αίτημα για να χτυπήσει το υποψήφιο θύμα, τον γιο της Paez, λέει η αστυνομία. Μάλιστα, είχε στείλει την διεύθυνση και την φωτογραφία του παιδιού, για να διευκολυνθεί το αίτημά της.

Μετά από έρευνες η Paez συνελήφθη και κατηγορείται για παρότρυνση σε φόνο πρώτου βαθμού.Η αστυνομία ανέφερε ότι η 18χρονη ήθελε να δολοφονηθεί το παιδί της μέχρι χθες 20 Ιουλίου. Ακόμη, εντόπισε το IP του υπολογιστή που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή του αιτήματος, βρίσκοντας τα στοιχεία που είχε στείλει.

Οι αρχές πήγαν στην διεύθυνση που έγραφε το αίτημα και βρήκαν τη γιαγιά του αγοριού, η οποία αναγνώρισε την φωτογραφία του εγγονού της. Έπειτα, οι ερευνητές παρουσιάστηκαν ως δολοφόνοι στην 18χρονη, η οποία συμφώνησε να πληρώσει 3.000 για την δολοφονία. Τελικά, η αστυνομία την συνέλαβε. Η μητέρα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε μια σχέση με ένα άτομο που δεν της άρεσε που είχε παιδί και την είχε χωρίσει για αυτόν τον λόγο.

Σκέφτηκε ότι προσλαμβάνοντας έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον γιο της, θα ήταν σε θέση να αναθερμάνει τη σχέση τους. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Hot this week

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Έγινε για 3η φορά μαμά – Η δύσκολη γέννα και το πρώτο «θαύμα» στην αγκαλιά της

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου,...

ΚΥΨΕΛΗ: Οργή για το κατεψυγμένο βρέφος – Πολίτες ζητούν ακόμη και την επαναφορά της θανατικής ποινής

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η...

ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ: Πίσω στα παλιά λημέρια μετά από 20 χρόνια – Επιστροφή στο «Φιλελεύθερο» και στο ρεπορτάζ

Είκοσι χρόνια μετά, η Πετρούλα Αργυρού επέστρεψε στα παλιά...

ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ: Παύθηκε ο «υπουργός» Μεταφορών Ερχάν Αρικλί – «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε καμία σκιά στην έρευνα»

Στην απομάκρυνση του «υπουργού Δημοσίων Έργων και Μεταφορών» Ερχάν...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 76χρονος – Τον παρέσυρε λεωφορείο ενώ προσπαθούσε να μετακινήσει ψυγείο

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων τα...

Topics

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Έσωσαν τις γάτες από τον θάνατο – Τους ζήτησαν να γκρεμίσουν το καταφύγιό τους-(Φώτο)

Έντονη συγκίνηση προκαλεί ανάρτηση που αφορά αποικία γατών στον...

Related Articles

Popular Categories