fbpx
27.8 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΜΟΔΑΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΠΑΣΤΕΛ!

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΠΑΣΤΕΛ!

-

H Άνοιξη θέλει χρώμα και ρομαντική διάθεση , φέτος λοιπόν οι σχεδιαστές φρόντισαν και για τα δύο! Ρομαντικά sorbet inspired παστέλ σε όλα τα χρώματα έχουν πλημμυρίσει τις πασαρέλες και έχουν ήδη φορεθεί από όλα τα fashion girls.

Τα κλασικά αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, διατηρούν το κλασικό αυστηρό πατρόν τους αλλά αποκτούν μια πιο ανάλαφρη διάθεση με παστέλ τόνους .(φώτο: MaxMara)

Δοκίμασε τη monochromatic τάση, παίζοντας με ρούχα και αξεσουάρ του ιδίου χρώματος σε sorbet παστέλ τόνους ,που θα βγάλουν προς τα έξω την πιο αθώα πλευρά σου! (φώτο:Zara, Stradivarius, Kenzo)

Αξεσουάρ στους ίδιους τόνους ολοκληρώνουν τα σύνολα μας χαρίζοντας αρμονία και στυλ στις εμφανίσεις μας .(φώτο: Jacquemus, Bottega Veneta)

Κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις η παστέλ χρωματική παλέτα υπόσχεται chic εμφανίσεις με μια γλυκιά επίγευση και σίγουρα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις πιο όμορφες ανοιξιάτικες μας εμφανίσεις (φώτο: Η καλλιτέχνης Johanna Tagada με Victoria Beckham)

ΤΗΣ marie.an

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Με σκόνη, βροχές και καταιγίδες η Μεγάλη Τρίτη

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα Μεγάλη Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το...