fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: TO ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ-ΟΙ...

ΚΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: TO ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ-ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

-

Τα γενέθλια της, έχει σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου, η μητέρα της Κρίστη Παπαδοπούλου, Έλενα. Η κόρη της, επίσης ηθοποιός, Κρίστη Παπαδόπουλου, της έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή των γενεθλίων της εκφράζοντας της, την αμέριστη αγάπη που της έχει, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από διάφορες στιγμές μαζί της.

«Μια αχτίδα φωτός , πάντα χαμογελαστή, δυναμική και επίμονη! Παρεξηγείτε γιατί έχει ισχυρή γνώμη, ή απλά διαίσθηση που πάντα βγαίνει σωστή! Πολλές χαρές, στιγματισμένα γενέθλια, το 2004 με το διάγγελμα του προέδρου της δημοκρατίας τότε συγκινημένη και υπομονετική με μια λαχταριστή μακαρονάδα για γενέθλια να περιμένει να μιλήσει ο αείμνηστος Τάσσος με άγχος και πίεση στο πρώτο ποτήρι κρασί έχασε τις αισθήσεις της, λίγα χρόνια αργότερα 2015 την μέρα αυτή πάλι χάνει τον πολυαγαπημένο πατέρα της , την παίρναμε για ευχές και με τρεμάμενη φωνή μας έλεγε τα δυσάρεστα, πέρσυ κλεισμένη όπως όλους ούτε ένα χρόνια πολλά δεν άκουσε! Φέτος της το χρωστάμε!Χρόνια Ευλογημένα , υγιή και χαμογελαστά! Σου χρωστάμε πολλά, νοιάζεσαι για όλους, μήπως ήρθε η στιγμή να σου το δώσουμε στο ελάχιστο; Είσαι ένα λαμπερό Αστέρι!».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: