fbpx
19.9 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ HIV/AIDS-ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΕΞΙ...

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ HIV/AIDS-ΜΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΕΞΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ (δείτε το βίντεο)

-

Κάθε δεκαπέντε ημέρες, δεκαέξι πρόσωπα της κυπριακής ζωής θα μεταφέρουν ένα διαφορετικό μήνυμα για την φετινή εκστρατεία του ΚΥΦΑ. Την έναρξη της εκστρατείας και με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια ημέρα υγείας η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Ευτυχίου στέλνει το δικό της μήνυμα «το πιο σημαντικό μας όπλο είναι η προφύλαξη/ πρόληψη. Ενημερώστε τα παιδιά σας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την απουσία πρόληψης».

Να επισημανθεί ότι εδώ και χρόνια  η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Ευτυχίου στηρίζει την προσπάθεια διαφώτισης ένθερμα και με κάθε τρόπο. Αυτή την χρονιά η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί μέσω  διαδικτυακών βίντεο και άλλων μηνυμάτων στα Κοινωνικά Δίκτυα του Κέντρου. Η φετινή εκστρατεία, μεταξύ άλλων, ενημερώνει το κοινό για τους τρόπους μετάδοσης και μη μετάδοσης του ιού, την υφιστάμενη φαρμακευτική αγωγή, τις εξελίξεις σε σχέση με τον ιό HIV, τους τρόπους προφύλαξης, αλλά και τους κινδύνους μετάδοσης του ιού, μεταφέροντας παράλληλα μηνύματα κατά της προκατάληψης και υπέρ της πρόληψης, καθώς και ενημέρωση για τη διαδικασία για ανώνυμη και δωρεάν εξέταση HIV και άλλων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στο KYFA Checkpoint. Παράλληλα, το Κέντρο στηρίζει διαχρονικά και ενημερώνει τους ανθρώπους με HIV/AIDS στην Κύπρο για τα δικαιώματα των οροθετικών ανθρώπων στη χώρα μας.

Τα βίντεο των συμμετεχόντων επιμελήθηκε η Yioli Aristotelous-a Yioli Aristotelous-a  Yioli Aristotelous Studios και το μακιγιάζ η ομάδα της M.A.C Cosmetics Cyprus. Τη φετινή εκστρατεία στηρίζουν το Υπουργείο Υγείας, η MSD Cyprus, ο ΟΠΑΠ Κύπρου και η RCB Bank.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ :Ένα βράδυ αλληλεγγύης και στήριξης-Ο Λούκας Σταύρου περπάτησε στην...

Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στο Annabelle Hotel άφησε μια γλυκιά αίσθηση και απέδειξε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη στους συνανθρώπους μας...