ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ: Περπάτησε στην πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό-Στην φιλανθρωπική επίδειξη περπάτησαν και παιδιά του ιδρύματος (Φώτο-Βίντεο)

Για πρώτη φορά ο Fashion Pr και Marketeer, Ζαχαρίας Πέτρου, δεν μπορούσε να αρνηθεί στην πρόσκληση να συμμετάσχει σε επίδειξη μόδας όπου τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έχοντας την εμπειρία τόσων χρόνων στο χώρο της μόδας ο fashion Pr και Marketeer, θέλησε να κάνει κάτι το διαφορετικό στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το «Together for forever» και «Ένα Όνειρο μια ευχή». Η  επίδειξη πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη Παπαδόπουλου στο Κόρνο στα πλαίσια του Bludiamond fashion Day. Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Ζαχαρία Πέτρου στην πασαρέλα περπάτησαν και παιδιά του ιδρύματος «Together for forever» συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.

Hot this week

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Θύελλα αντιδράσεων για τον πυροβολισμό ζώων – Σοκάρει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ένα αποκρουστικό βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ: Το αντίο που ζει μέσα στη μουσική – Λαϊκό προσκύνημα για τη μεγάλη ερμηνεύτρια

Ο θάνατος της Μαρινέλλας, το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026,...

Topics

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ: Ο Δήμαρχος Λευκωσίας πήρε… το φτυάρι και μπήκε στη δράση-(Φώτο)

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, στον ρόλο του κηπουρού, συμμετείχε στη...

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ: Πρωτοφανής απαγόρευση εισόδου στον Πατριάρχη στον Ναό του Παναγίου Τάφου την Κυριακή των Βαΐων

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερουσαλήμ, καθώς – σύμφωνα με...

Related Articles

Popular Categories