22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: Tα δάκρυα της επί σκηνής στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας-(Φώτο)

ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ: Tα δάκρυα της επί σκηνής στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας-(Φώτο)

-

Βαθιά συγκινημένη η κορυφαία ηθοποιός έκλαψε επί σκηνής στο τέλος της παράστασης το «Πάρτι της ζωής μου» που δόθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας.

Η Ελένη Ράντου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο αγαπημένες και ταλαντούχες ηθοποιούς της Ελλάδας, και η απήχηση που έχει στο κοινό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, είναι εντυπωσιακή. Η ηθοποιός ξεδίπλωσε το ταλέντο της μέσα από την ερμηνεία της στην παράσταση το «Πάρτι της ζωής μου», με το κοινό να τη χειροκροτεί όρθιο.

Η σύνδεση που έχει αναπτύξει η ηθοποιός με το κοινό της εδώ και χρόνια δείχνουν και τον εσωτερικό της χαρακτήρα. Το προηγούμενο βράδυ η συνάντησή της με την επίσης ηθοποιό, Χριστιάνα Αρτεμίου ήταν συγκινητική. Η ηθοποιός μόλις συνάντησε την Κύπρια ηθοποιό και σεναριογράφο την αγκάλιασε θερμά δείχνοντας ότι η μεταξύ τους σχέση είναι ξεχωριστή. Η συνάντησή τους συμβολίζει τη δύναμη την αλληλοεκτίμησης μεταξύ καλλιτεχνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελένη Ράντου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη από την αγάπη των Κυπρίων θεατρόφιλων, καθώς το κοινό έδειξε ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο της κάνοντας την να δακρύσει. Αυτό ενισχύει το γεγονός ότι τέτοιες παραστάσεις φέρνουν κοντά ανθρώπους και δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: