16.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΜΟΔΑΕΛΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙΩΤΟΥ: Λανσάρισμα του e-shop elenastrongyliotou.com - Με κάθε αγορά αγαπημένης τσάντας...

ΕΛΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΙΩΤΟΥ: Λανσάρισμα του e-shop elenastrongyliotou.com – Με κάθε αγορά αγαπημένης τσάντας υποστηρίζετε τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο

-

Η πρωτοπόρος της μόδας, σχεδιάστρια Έλενα Στρογγυλιώτου, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου της e-shop, elenastrongyliotou.com, προσφέροντας στους πελάτες τη δυνατότητα να παραγγείλουν online την εκλεπτυσμένη Bag Collection της, η οποία περιλαμβάνει τις πιο trendy sustainable τσάντες της σεζόν.

Αυτή η μοναδική συλλογή περιλαμβάνει 9 διαφορετικά σχέδια, όλα φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς χημικές ουσίες, ζωικά προϊόντα, νικέλιο ή μόλυβδο. Κάθε τσάντα διαθέτει ποικιλία χρωμάτων και ζωνών, προσφέροντας επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις.

Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή και εύκολη, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν σχέδιο, χρώμα και μέγεθος, ενώ μπορούν να δουν λεπτομέρειες για το εσωτερικό και τις προδιαγραφές κάθε τσάντας.

Η Bag Collection της Έλενας Στρογγυλιώτου συνδυάζει το κομψό στυλ με την πρακτικότητα, με σχέδια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, ενώ περιλαμβάνει βραδινές τσάντες ιδανικές για γιορτές και all-day επιλογές που θα προσθέσουν στυλ στις καθημερινές εμφανίσεις σας.

Επιπλέον, οι sustainable τσάντες της σχεδιάστριας αποτελούν εξαιρετική επιλογή για δώρα, καθώς προσφέρεται και gift voucher, επιτρέποντας στους παραλήπτες να επιλέξουν το σχέδιο που τους ταιριάζει.

Με την αγορά κάθε τσάντας, οι πελάτες υποστηρίζουν επίσης τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, καθώς ένα ποσοστό των εσόδων διατίθεται για τη στήριξη της Υπηρεσίας Αρωματοθεραπείας που προσφέρεται στην «Αροδαφνούσα».

Στο e-shop θα βρείτε επίσης τη Bridal Collection και τη Special Occasion Collection, ιδανικές για τις πιο σημαντικές στιγμές σας.

Πληροφορίες:

  • Ατελιέ Έλενας Στρογγυλιώτου
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, 1077 Λευκωσία
  • Τηλ.: 22766969
  • Ιστότοπος: elenastrongyliotou.com

Social Media:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η εξόδιος ακολουθία του 22χρονου δόκιμου αστυνομικού-Στο σημείο της...

Η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου βρίσκεται σε κατάσταση βαρύ πένθους μετά τον θάνατο του Δοκίμου Αστυφύλακα Κώστα Δημητρίου, μόλις 22 ετών, ο οποίος έχασε...