ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ: Με τον σύντροφο της Χρήστο Κυπρή κατάγγειλαν στην Αστυνομία συγγενικό της πρόσωπο που την απειλούσε (Φώτο+Βίντεο)

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πρόσφατα μίλησε η Ειρήνη Καραγιώργη από τα οποία την επηρέασαν ψυχολογικά. Τα απειλητικά μηνύματα και οι παρακολουθήσεις συγκεκριμένου ατόμου έκαναν την Κύπρια ηθοποιό να καταγγείλει στην Αστυνομία μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Κυπρή τον εν λόγω πρόσωπο.

Η Ειρήνη  Καραγιώργη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλα να δεις» το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου και μίλησε για τα περιστατικά που της συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο.

 «Είχα βιώσει αρκετά δύσκολες καταστάσεις τον τελευταίο ένα χρόνο. Με παρακολουθήσεις, stalking, απειλητικά μηνύματα, gps στο αυτοκίνητό μου και διάφορα άλλα. Αποφάσισα να μιλήσω δημόσια επειδή αυτός ο άνθρωπος δεν σταματούσε να με ενοχλεί. Θεώρησα ότι ο δημόσιος λόγος μου είναι ακόμη ένα “χαρτί” για να τον αντιμετωπίσω. Είπα ότι ίσως αν βγω δημόσια να με πάρει στα σοβαρά τόσο ο ίδιος, όσο και η αστυνομία».

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε χρειάστηκε να κάνει συνεδρίες με κοινωνικές λειτουργό ενώ εξέφρασε και τη απογοήτευση της με την Αστυνομία αφού δεν την πήρε αρχικά στα σοβαρά αλλά μόνο όταν πήγε στο τμήμα με τον σύντροφό της, ιατρό Χρήστο Κυπρή.

 «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος σταμάτησε να με ενοχλεί μετά από κάποια άλλα ακραία περιστατικά που είχαν συμβεί και μετά από τη σύλληψή του για μερικές μέρες, για άλλο περιστατικό».

Πριν λίγες ημέρες η Κύπρια ηθοποιός είχε δώσει και συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού όπου και εκεί αναφέρθηκε εκτενώς για το περιστατικό.

«Ο λόγος που βγήκα δημόσια, δεν ήταν για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά μου, ούτε για να κερδίσω σημασία. Η πρόθεσή μου ήταν να περάσω το μήνυμα σ’ αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά, ότι είμαι εδώ και θα σας πολεμήσω με όλα μου τα όπλα και επίσης να προτρέψω άλλους ανθρώπους που βιώνουν οποιασδήποτε μορφής βία να βγουν να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια. Έχω πάει στην αστυνομία και δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, δεν μου δόθηκε η απαραίτητη προσοχή. Όταν έφτασε στο σημείο να κάνει βανδαλισμούς, τότε αποφάσισαν να ασχοληθούν. Του προσάψανε κατηγορίες και ευτυχώς σταμάτησε».

Βίντεο: Από το My.life.com

Hot this week

ΠΑΝΩ ΛΕΥΚΑΡΑ: Έτσι γιορτάστηκε η Δευτέρα του Πάσχα με παράδοση και γλέντι-(Βίντεο)

Στα Πάνω Λεύκαρα, η Δευτέρα του Πάσχα δεν χάνει...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ: Οκτώ παιδιά νεκρά μετά από ένοπλη επίθεση σε σπίτια – Σοκ στις ΗΠΑ-(Βίντεο)

Μια από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις των τελευταίων ετών...

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΚΚΟΥ: Γευστικό δείπνο και σχεδιασμός δράσεων από το νέο Δ.Σ.

Σε ένα χαλαρό και άκρως γευστικό δείπνο είχαν την...

Topics

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι και ροκ τραγούδι ανεβάζει την ένταση πριν τη σέντρα-(Βίντεο)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά...

Related Articles

Popular Categories