21.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΩΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Το σχέδιο απόδρασης και η φυγή του στην Λατινική Αμερική

ΔΩΡΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ: Το σχέδιο απόδρασης και η φυγή του στην Λατινική Αμερική

-

Σημαντικά στοιχεία προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση της απόδρασης του ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας που διεξάγεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Αυτή η διαδικασία αφορά την έκδοση διαταγμάτων κράτησης του πατέρα του Θεοφάνους και ενός 43χρονου Σύρου, που θεωρείται ότι τον συνέδραμαν στην απόδραση.

Σύμφωνα με τον Ανδρόνικο Τσαππή, εκπρόσωπο της ΤΑΕ Πάφου, η Αστυνομία διαθέτει μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν ότι ο 42χρονος ισοβίτης έχει στην κατοχή του πιστόλι και ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραδοθεί. Επιπλέον, οι αρχές υποστηρίζουν ότι η απόδραση ήταν προσχεδιασμένη μέρες πριν, αφού είχε ειδοποιηθεί για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της μεταφοράς του στα Χολέτρια.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο τελικός στόχος του δράστη είναι να μεταβεί πρώτα στα κατεχόμενα, έπειτα στην Κωνσταντινούπολη και τελικά στη Λατινική Αμερική, συγκεκριμένα στην Κολομβία. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πώς ο «κομμωτής» κατέληξε να επιλέξει αυτή τη συγκεκριμένη χώρα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επιλογή της Λατινικής Αμερικής σχετίζεται με την περιορισμένη δυνατότητα έκδοσής του στις κυπριακές αρχές.

Με πληροφορίες: Φιλελεύθερος

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: