fbpx
28.2 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΩΡΙΤΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ: «Τα παιδιά θα ακολουθήσουν όχι τα λόγια, αλλά το παράδειγμά...

ΔΩΡΙΤΑ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ: «Τα παιδιά θα ακολουθήσουν όχι τα λόγια, αλλά το παράδειγμά μας»-Σχολιάζει το περιστατικό με τη βία που υπέστη μαθητής Γυμνασίου-(Βίντεο)

-

Η βία που υπέστη ένας μαθητής Γυμνασίου από τη μητέρα ενός άλλου παιδιού, η οποία παρενέβη για να τον επικρίνει για τη συμπεριφορά του, απαιτεί σοβαρό προβληματισμό στην κυπριακή κοινωνία και γενικότερα.

Η Δωρίτα Μαρκαντώνη, εκπαιδευτικός και συγγραφέας που ειδικεύεται σε θέματα σχολικού εκφοβισμού, ερωτηθείσα για το εν λόγω περιστατικό, ανέφερε ότι «Η πραγματικότητα είναι ότι, δυστυχώς, καθημερινά ολοένα και περισσότερα βίντεο με εικόνες βίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ως κοινωνία, γινόμαστε μάρτυρες ολοένα και πιο συχνά τέτοιων περιστατικών.

Αυτό το οποίο χρειάζεται να μας θορυβήσει και να μας ανησυχήσει ως οικογένεια, ως κοινωνία, αλλά και ως πολιτεία – σε ευρύτερο επίπεδο – είναι αφενός η συχνότητα αυτών των περιστατικών (τα οποία μηδενός εξαιρουμένου είναι καταδικαστέα) και που δυστυχώς δεν είναι τα μόνα, αφού πολλά από αυτά και ακόμη πιο σοβαρά, δεν δημοσιεύονται, και αφετέρου, η απαθής στάση των θεατών.



- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη και υψηλή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις...