fbpx
17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Άννα Βίσση - Η...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Άννα Βίσση – Η έκπληξη που του επιφύλαξε η Κύπρια ερμηνεύτρια – (Βίντεο-Φωτογραφίες)

-

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον 15χρονο τενόρο, Ιωάννη Λιβανό, ο οποίος έζησε μια αξέχαστη εμπειρία και χαρά. Η μητέρα του, Αίμυλη Βασιλειάδου, αποφάσισε να του χαρίσει ένα ταξίδι στην Αθήνα για τα γενέθλιά του. Εκεί, τον περίμενε η Άννα Βίσση.

Μητέρα και γιος ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Ιωάννη Λιβανού, την ερχόμενη Τρίτη 30 Απριλίου θα γιορτάσει τα 16χρονα του. Η μητέρα του τήρησε την υπόσχεσή της και του χάρισε ένα ταξίδι στην Αθήνα, καθώς και μια βραδιά για να δει από κοντά την αγαπημένη του ερμηνεύτρια.

Η μητέρα του Ιωάννη Λιβανού, Αίμυλη και τον Ιωάννη μαζί με την Άννα Βίσση.

Αυτό που δεν γνώριζε ήταν ότι η Άννα Βίσση θα τον παρότρυνε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι μπροστά στους παρευρισκόμενους, προκειμένου να επιδείξει το ταλέντο του και να σβήσουν παράλληλα τη γενέθλια τούρτα του.

Ο Ιωάννης, επιδεικνύοντας το ταλέντο και την αυτοπεποίθησή του, αποδέχτηκε την πρόκληση της Άννας Βίσση και ερμήνευσε ένα ιταλικό τραγούδι, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων και της Άννας Βίσσης. Μετά τη λήξη του προγράμματος, η Άννα Βίσση προσκάλεσε στο καμαρίνι της τον Ιωάννη μαζί με τη μητέρα του, Αίμυλη, όπου εκεί συνέχισαν να τραγουδούν μαζί.

Το Coffee Vibes Magazine εύχεται στον μικρό, ταλαντούχο Ιωάννη Λιβανό, ό,τι καλύτερο στη ζωή του, γιατί το αξίζει.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: