fbpx
24.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση του...

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση του δρόμου- Απαιτούνται άμεσα μέτρα-(Βίντεο-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

-

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η βία κατά παιδιών φαίνεται να έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Χθες το μεσημέρι, μαθητές τράβηξαν ένα βίντεο που αποκαλύπτει έναν ανήλικο να υφίσταται βία στο δρόμο από μητέρα άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με καταγγελία άλλης μητέρας, το παιδί της πήγε σπίτι σε κατάσταση σοκ, περιγράφοντας την εμπειρία που έζησε, όταν ένας συμμαθητής του υποστεί βία από μια μητέρα, επειδή – όπως ισχυρίστηκε – κοροϊδεύει το παιδί της.

Από το βίντεο προκύπτει ότι η γυναίκα-μητέρα, αποφάσισε να επιτεθεί σε ένα ξένο παιδί ώστε να τον συνετίσει για τη συμπεριφορά του. Ο γιος της, σύμφωνα με μαρτυρίες, φαίνεται να παρακολουθεί τη βίαιη συμπεριφορά της μητέρας του με ανησυχητική άνεση, γελώντας και κοροϊδεύοντας το άλλο παιδί. Η κατάσταση αυτή αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη της ύπαρξης βίαιης συμπεριφοράς. Nα σημειωθεί ότι τα παιδιά είναι ηλικίας 12-13 ετών και φοιτούν στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου.

Έτσι είδους περιστατικά πρέπει να αποφεύγονται καθότι δεν δείχνουν και το σωστό παράδειγμα στους ανήλικους. Η καταγγελία αυτή απαιτεί άμεση δράση από τις αρμόδιες αρχές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KAΙΡΟΣ: Σκόνη με υψηλή θερμοκρασία

Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας ενδέχεται παροδικά να είναι αυξημένες, ιδιαίτερα από την Παρασκευή ενώ η θερμοκρασία...