ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2025: Ο Δημήτρης Μεσημέρης παρουσιάζει το «ΤΙΚ ΤΑΚ»

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μεσημέρης ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας για μια συναυλία που συνδυάζει μουσική και σκέψη, παρουσιάζοντας τον νέο του δίσκο «ΤΙΚ ΤΑΚ».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στις 20.30, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Πρόκειται για μια συναυλία – παρουσίαση που αγγίζει τις ανθρώπινες εμπειρίες μέσα από τη διαδρομή του χρόνου και τους σταθμούς της ζωής. Ο δίσκος αποτελεί ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και τις ανθρώπινες εμπειρίες, φωτίζοντας σταθμούς όπως η γέννηση, η ενηλικίωση, ο έρωτας, τα όνειρα, οι κοινωνικές ανησυχίες και η απώλεια. Κάθε τραγούδι λειτουργεί ως καθρέφτης συναισθημάτων, προσκαλώντας το κοινό να αναστοχαστεί για τη ζωή και την αξία της.

Το «ΤΙΚ ΤΑΚ» περιλαμβάνει συνθέσεις του ίδιου του Δημήτρη Μεσημέρη, καθώς και συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς, όπως οι Βασίλης Χαρίσης, Ανδρέας Παράσχος, Χρήστος Μιχάλαρος, Μιχάλης Πασιαρδής, Γιώργος Δημητρίου και Γιώργος Καλογήρου. Η συναυλία συνδυάζει τα τραγούδια της νέας δουλειάς με διασκευές από την προσωπική δισκογραφία του καλλιτέχνη και σύντομα αφηγηματικά κείμενα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, δημιουργώντας έναν χώρο συγκίνησης και συλλογισμού.


Με αναγνωρίσιμη φωνή και πολυδιάστατη μουσική πορεία, ο Δημήτρης κινείται ανάμεσα σε έντεχνο, ροκ, λαϊκό και ρεμπέτικο, με σύγχρονη ματιά. Σπούδασε μουσική στην Αγγλία και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Παντελής Θαλασσινός, Γιώργος Νταλάρας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μπάμπης Στόκας. Είναι ιδρυτικό μέλος του σχήματος «Μακρύδρομος» και συμμετείχε στο ροκ συγκρότημα «Prospectus». Το 2025 κυκλοφόρησε τον ολοκληρωμένο δίσκο «ΤΙΚ ΤΑΚ».

Ο Δημήτρης Μεσημέρης ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «ΤΙΚ ΤΑΚ», συνοδευόμενος από μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών. Στο πιάνο ο Άριστος Χριστοδούλου, στο μπάσο ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, στο βιολί ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, στα τύμπανα ο Γιώργος Ζένιος, στο λαούτο ο Χαράλαμπος Παντελή, στο μπουζούκι ο Γιώργος Δημητρίου, στο κλαρίνο ο Γιώργος Χατζηπαπάς και στις κιθάρες ο Άγγελος Χεϊπέλογλου. Τη σκηνή πλαισιώνουν επίσης τα φωνητικά της Φρειδερίκης Τομπάζου, του Σάββα Χρυσοστόμου, της Κατερίνας Παράσχου και του Πόλυ Ιωαννίδη, ενώ τα κείμενα της παρουσίασης υπογράφει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 10 έως 16 ευρώ, ανάλογα με τη ζώνη, με ειδικές τιμές για παιδιά, μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχους, πολύτεκνους, άνεργους, ηθοποιούς και ΑΜΕΑ, που μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν με την ταυτότητά τους.

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται μέσω του http://more.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε βάσει των κανονισμών της Κύπρου

Με την έναρξη της θερινής περιόδου και τις υψηλές...

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Στα ύψη ο υδράργυρος και στην Κύπρο έως 40°C

Η Ευρώπη μπαίνει σε νέο κύμα καύσωνα, με θερμοκρασίες...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών – Σε ισχύ μέχρι το τέλος του 2028

Τη νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών υπέγραψαν ο Θεατρικός Οργανισμός...

Topics

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Στα ύψη ο υδράργυρος και στην Κύπρο έως 40°C

Η Ευρώπη μπαίνει σε νέο κύμα καύσωνα, με θερμοκρασίες...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπογράφηκε η νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών – Σε ισχύ μέχρι το τέλος του 2028

Τη νέα Συλλογική Σύμβαση Ηθοποιών υπέγραψαν ο Θεατρικός Οργανισμός...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Μεγάλη ποσότητα οπιούχων ναρκωτικών εντοπίστηκε στην Κύπρο – Δύο συλλήψεις

Μεγάλη ποσότητα οπιούχων ναρκωτικών κατασχέθηκε έπειτα από κοινή επιχείρηση...

Related Articles

Popular Categories