fbpx
21 C
Nicosia
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Συναισθηματική νοημοσύνη και τεχνικές επικοινωνίας για την καλυτέρευση των σχέσεων...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «Συναισθηματική νοημοσύνη και τεχνικές επικοινωνίας για την καλυτέρευση των σχέσεων μας με τους γύρω μας»

-

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου με τίτλο «Συναισθηματική νοημοσύνη και τεχνικές επικοινωνίας για την καλυτέρευση των σχέσεων μας με τους γύρω μας».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου 2022, από τις 6:00 μ.μ. μέχρι 8:00 μ.μ., και θα διαρκέσει δύο ώρες, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (διαδικτυακά). Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί να δώσει στους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να κατανοήσουν τη σημαντικότητα του να αντιλαμβανόμαστε το τι νιώθουμε, γιατί το νιώθουμε και πως το διαχειριζόμαστε, πως ενσυναισθανόμαστε τους γύρω μας, επικοινωνούμε μαζί τους και δημιουργούμε καλύτερες σχέσεις με φίλους, συνάδελφους, συντρόφους και γενικά με όλους.Ο εισηγητής του σεμιναρίου είναι o κ. Γεώργιος Τόφα, εξωτερικός συνεργάτης του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης.    

Το σεμινάριο θα μεταδίδεται στον σύνδεσμο: https://srv2.cyprus-distance-learning.com/webinars/geo-u0l-jwv-4ff. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τον λειτουργό κ. Χρίστο Τσίτσιο Καπετάνιο, στο τηλέφωνο 22806142 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: