Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025
9.4 C
Cyprus

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Το κοινό καλείται να είναι προσεκτικό-Παριστάνουν τους σκουπιδιάρηδες

- Advertisement -

Ο Δήμος Λευκωσίας εφιστά την προσοχή των πολιτών σχετικά με περιστατικά εξαπάτησης που παρατηρούνται κατά την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιτήδειοι προσποιούνται εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου και ζητούν χριστουγεννιάτικα φιλοδωρήματα από νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ο Δήμος διευκρινίζει ότι τέτοιες ενέργειες δεν σχετίζονται με τις υπηρεσίες του και καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή τους τέτοια περιστατικά, συστήνεται η άμεση επικοινωνία με την Αστυνομία Κύπρου για την καταγγελία των ατόμων που εμπλέκονται. Η συνεργασία και η επαγρύπνηση των πολιτών θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων και τη διασφάλιση της κοινωνικής τάξης κατά την εορταστική περίοδο.

https://www.nicosia.org.cy/el-GR/home

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΜΟΔΕΣΤΙΑ: Η μικρή μαχήτρια που συγκίνησε την Κύπρο γιόρτασε τα γενέθλια της

Επτά χρονών έγινε η Μοδέστια, το κορίτσι που με...

ΕΛ.ΑΣ: Σοκ από τους διαλόγους συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Καμπανάκι κινδύνου και για την Κύπρο

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε...

14ΧΡΟΝΗ: Εντοπίστηκε μετά από 10 ημέρες η έφηβη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της

Η 14χρονη, που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από...

Topics

ΣAΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΑμεΑ: Σε δοκιμαστική περίοδο η υπάλληλος – Δεν απολύθηκε λόγω της παρατήρησης

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από καταγγελίες...

Related Articles

Popular Categories