fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ #SUPPORTCY

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ #SUPPORTCY

-

Αυτή την ώρα ο Κύπριος ανερχόμενος ερμηνευτής Δημήτρης Μεσημέρης πραγματοποιεί ένα Live Streaming μέσα από τη σελίδα του #SupportCY στο Facebook.Το  Δίκτυο #SupportCY, στο πλαίσιο του νέου ψηφιακού του προγράμματος #VirtualHomeCY, και με αφορμή την συμπλήρωση 100 μελών, διοργανώνει την διαδικτυακή συναυλία στέλνοντας  ένα μεγάλο μουσικό ευχαριστώ, στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.

Σε γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, πληρώματα ασθενοφόρων, αστυνομικούς, πυροσβέστες και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν τις πιο μεγάλες μάχες για προστατεύσουν και να υποστηρίξουν όλους εμάς.

Ο Δημήτρης Μεσημέρης, ταξιδεύει μελωδικά με την φωνή του τους διαδικτυακού του φίλους, ενώ  στο σχολιασμό θα είναι ο ηθοποιός και μουσικός παραγωγός Χρήστος Γρηγοριάδης. Την διαδικτυακή συναυλία και το #VirtualHomeCY υποστηρίζουν τα μέλη του Δικτύου #SupportCY. Από τη πλευρά τους το «Χαμόγελο του παιδιού» ευχαρίστησε μέσω του διαδικτύου τους συμπατριώτες μας που δημιουργούν μια μουσική γέφυρα απόδοσης τιμής στους ανθρώπους «πρώτης γραμμής» σε Ελλάδα και Κύπρο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: