Σάββατο, 10 Ιανουαρίου, 2026
9.6 C
Cyprus

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΚΑΛΗ: ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ «ΠΑΤΗΣΕ» ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ-ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ

Ο γάμος της δημοσιογράφου Δήμητρας Γεωργίου και του συντρόφου της Ανδρέα Κκάλη περιλάμβανε το πατροπαράδοτο τρόπο μιας άλλης εποχής. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του ιερού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Παλαιχώρι ενώ την νύφη συνόδεψε στην εκκλησία το βιολί και το λαούτο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ THE HOUSE OF PHOTOGRAPHERS

Μετά από πέντε χρόνια περίπου σχέσης η δημοσιογράφος, η οποία είναι στην εκπομπή “Όμορφη μέρα κάθε μέρα” με την Ελπίδα Ιακωβίδου, Δήμητρα Γεωργίου και ο Ανδρέας Κκάλη αποφασίσανε να επισφραγίσουν με παπά και με κουμπάρους τον έρωτα τους, το Σάββατο 10 Ιουλίου στο Παλαιχώρι, που είναι το χωριό της νύφης. Το ζευγάρι αγαπά ιδιαίτερα το χωριό, το οποίο επισκέπτονται συχνά. «Έτσι ονειρευόμουν το γάμο μου…» όπως δήλωνε εξ αρχής στο στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο της, η δημοσιογράφος. Και έτσι κι’ έγινε όπως τον ονειρεύτηκε από μικρή.

Η νύφη έφτασε μέσα σε mini- bus στην εκκλησία με το βιολί και το λαούτο να την συνοδεύει στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου ο πατέρας της την παρέδωσε στον αγαπημένο της, Ανδρέα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν στενές φίλες της νύφης, Ελένη Ευαγόρου και Γιώτα Δαμιανού ενώ του Ανδρέα, ο Ανδρέας Τσιακλής, Γρηγόρης Δαμιανού και Νικόλας Χαραλάμπους.

Λίγο πριν το γάμο η νύφη πραγματοποίησε τα παραδοσιακά αλλάματα στο ξενοδοχείο στο Παλαιχώρι με στενούς φίλους και συγγενείς, ενώ κατά την διάρκεια της τέλεσης του γάμου η Δήμητρα Γεωργίου, άλλαξε για λίγο τον πατροπαράδοτο τρόπο, πατώντας τον γαμπρό «η δε γυνή να φοβείται τον άντρα», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκόμενων. Όλη η διακόσμηση του χώρου ήταν από το Ρούμι και Βύσσινο και θύμιζε χωριό αφού αποτελείτο από λουλούδια του αγρού και παλιές λάμπες.

 Το μενού περιλάμβανε κυπριακό φαγητό και παραδοσιακά γλυκά, όπως δάκτυλα και λουκουμάδες από το ζαχαροπλαστείο του χωριού, ενθουσίασε τους καλεσμένους. Μετά την τέλεση του γάμου το ζευγάρι υποδέχτηκε τους 300 περίπου καλεσμένους οι οποίοι ήταν συγγενείς πρώτου βαθμού αλλά και αγαπημένους φίλοι και συνάδελφοι. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες ώρες υπό τους ήχους του Dj, Άντη Παναγιώτου.

Το νυφικό της νύφης ήταν από το Gala Montenapoleone

Το νυφικό της νύφης ήταν το Gala Montenapoleone, ενώ το λουκούμι και η τούρτα ήταν από Lean Sweets. Το πατροπαράδοτο φαγητό επιμελήθηκε το Pavlos Christodoulou Caterin. Να επισημάνουμε ότι το ζευγάρι αντί για μπομπονιέρα έκανε εισφορά στο όνομα των καλεσμένων στο Sistema Cyprus.

Σε τρελά κέφια η νύφη
Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν η μητέρα της Δήμητρα την ζώνει
Από το γάμο δεν μπορούσε να λείπει το βιολί και το λαούτο
Οι νεόνυμφοι μαζί με τους γονείς της Δήμητρας, Βασούλα και Ανδρέας Γεωργίου
Ο γαμπρός μαζί με τους γονείς του, Θεοδώρα και Χριστός Κκάλλη
Οι κουμπάρες ήταν οι στενές φίλες της Δήμητρας Γεωργίου, Γιώτα Δαμιανού και Ελένη Ευαγόρου



Η Σόνια Δημητρίου, ο Αλέξανδρος Ταραμούντας, η Αντωνία Διάκου και η Ελπίδα Ιακωβίδου

Hot this week

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: Χειμωνιάτικες περιπέτειες στην Ελβετία μέσα από τα μάτια της-(Φώτο-Βίντεο)

Η δημοσιογράφος του OLOI MEDIA, Κατερίνα Χριστοφή, ταξίδεψε στην...

ΛΟΙΖΟΣ-ΑΛΙΚΗ: Γαμπρός φτάνει στην εκκλησία με τον Πήγασο 1!- (Βίντεο)

Μια ξεχωριστή είσοδος στην πιο σημαντική μέρα της ζωής...

GIPSY KINGS: Έρχονται στην Κύπρο – Μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και πάθος-Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Το καλοκαίρι του 2026, η Κύπρος θα υποδεχθεί ένα...

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι μαθητές «προσλαμβάνονται» για μια αξέχαστη εμπειρία

Οι μαθητές/τριες της Β' Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία...

ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ: Αποποιείται τη βουλευτική του ασυλία -Η ανακοίνωση του

Ο Βουλευτής Λεμεσού, Νίκος Σύκας, ανακοίνωσε δημόσια ότι αποποιείται...

Topics

ΛΟΙΖΟΣ-ΑΛΙΚΗ: Γαμπρός φτάνει στην εκκλησία με τον Πήγασο 1!- (Βίντεο)

Μια ξεχωριστή είσοδος στην πιο σημαντική μέρα της ζωής...

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Οι μαθητές «προσλαμβάνονται» για μια αξέχαστη εμπειρία

Οι μαθητές/τριες της Β' Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία...

ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ: Αποποιείται τη βουλευτική του ασυλία -Η ανακοίνωση του

Ο Βουλευτής Λεμεσού, Νίκος Σύκας, ανακοίνωσε δημόσια ότι αποποιείται...

KΑΙΡΟΣ: Χειμωνιάτικο σκηνικό το Σαββατοκύριακο με βροχές και χιόνια

Με βροχές, χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και χιόνια αναμένεται να...

Related Articles

Popular Categories