25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός-Ήταν «ηθοποιός αμέσου δράσεως»

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός-Ήταν «ηθοποιός αμέσου δράσεως»

-

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μια από τις πιο αγαπημένες και εμβληματικές ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή από την ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου, η οποία με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε το γεγονός μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στο Instagram.

«Aντίο αγαπημένο μου Δεσποινάκι.. Σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου, το φως που μου χάριζες, τις στιγμές μας, την ωραία σου καρδιά, το γέλιο που δώριζες παντού και κυρίως στον κόσμο που σε λάτρευε!!! Θα μου λείπεις και θα μας λείψεις πολύ…Την Τετάρτη θα σε αποχαιρετήσουμε από το Ά κοιμητήριο της Αθήνας» είναι το μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η αγαπημένη κωμικός Δέσποινα Στυλιανοπούλου είχε καταφέρει να «χωρέσει» 12 διαφορετικές ταινίες μέσα σε μόλις 365 μέρες. Η επί σειρά ετών ήταν θιασάρχης στο θέατρο Αυλαία του Πειραιά και «ηθοποιός αμέσου δράσεως». Σπούδασε φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή Δημήτρη Ροντήρη, απ’ την οποία και αποφοίτησε το 1959. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1960, στην ταινία Ξένος της νύχτας και έκτοτε καθιερώθηκε σε ρόλους κωμικούς.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου τον τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά από φίλους και γνωστούς.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...