fbpx
22.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΥΚΑΡΙΔΟΥ: Ένα αστέρι γεννήθηκε-Η πολυτάλαντη εγγονή της Δέσποινας Μπεμπεδέλη-Το γονίδιο και...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΥΚΑΡΙΔΟΥ: Ένα αστέρι γεννήθηκε-Η πολυτάλαντη εγγονή της Δέσποινας Μπεμπεδέλη-Το γονίδιο και ο κλάδος που θα ακολουθήσει- (Αποκλειστικό-Φώτο-Βίντεο)

-

Τις καλύτερες κριτικές από τους παρευρισκόμενους απέσπασε η εγγονή της Δέσποινας Μπεμπεδέλη αλλά και κόρη του γνωστού αθλητικογράφου, Θεόδωρου Καυκαρίδη, Δέσποινα η οποία μαζί με τη γιαγιά της έδωσε ένα απίστευτο ρεσιτάλ ερμηνείας. Η 17χρονη παρ’ όλο που είναι ερασιτέχνης, εντούτοις δείχνει ότι το γονίδιο της υποκριτικής είναι καλά θαμμένο μέσα της.

Η 17χρονη Δέσποινα Καυκαρίδου, κόρη του γνωστού αθλητικογράφου Θεόδωρου Καυκαρίδη βρέθηκε επί σκηνής μαζί με την κορυφαία ηθοποιό στον Προεδρικό Μέγαρο ενόψει της 20ης Ιουλίου ξεδιπλώνοντας το ταλέντο που πήρε από την γιαγιά της, Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Η πολυτάλαντη μαθήτρια ιδιωτικής σχολής της Λευκωσίας πάει στην 3η Λυκείου αλλά θα συνεχίσει για την 7η τάξη ενώ έχει παρακολουθήσει κάποια μαθήματα φωνητικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ίδια πάνω στην σκηνή μεταμορφώνεται ερμηνεύοντας και ροκ τραγούδια ενώ γενικότερα στην καθημερινότητα της είναι ένα πολύ πράο και ντροπαλό άτομο. Όταν η Δέσποινα Μπεμπεδέλη συμμετείχε στην μπάντα του σχολείου της, έτυχε να γνωρίσει κάποιον από τα μέλη των Coverdose, και την κάλεσαν να τραγουδήσει μαζί τους, ως guest. Τότε η Δέσποινα ανέβηκε επί σκηνής στο Down Town στην Λευκωσία αποσπώντας από τους παρευρισκόμενους τις καλύτερες κριτικές.

Κάποιος θα φαντάζονταν ότι ο δικός της επαγγελματικός δρόμος έχει να κάνει με την υποκριτική εντούτοις όμως είναι πολύ διαφορετικός. Η ίδια θέλει να σπουδάσει νομική κάτι φυσικά που στηρίζουν έμπρακτα οι γονείς της.  Αυτό το διάστημα, η Δέσποινα απολαμβάνει τις Καλοκαιρινές της διακοπές μέχρι να ξεκινήσουν τα σχολεία.

Με την αδελφή της Μαρία η οποία σπουδάζει γιατρός και με τον πατέρα της Θεόδωρο Καυκαρίδη
Η Δέσποινα μεταμορφώνεται πάνω στην σκηνή ενώ τα ροκ τραγούδια που ερμηνεύει ενθουσιάζουν τους παρευρισκόμενους
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: