fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείχνει τον 45χρονο βοσκό να προσπαθεί να σώσει το κοπάδι...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείχνει τον 45χρονο βοσκό να προσπαθεί να σώσει το κοπάδι του-Ανέμελε να χάσει τη ζωή του-(Βίντεο)

-

Άνθρωποι κάθε ηλικίας προσπαθούν να σώσουν ότι πολυτιμότερο έχουν με κίνδυνο τη ζωή τους. Ένας 45χρονος κτηνοτρόφος έδωσε μάχη με την φωτιά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε το τραγικό συμβάν.

Την απέλπιδα μάχη με τους πυκνούς καπνούς για να σώσει το κοπάδι πριν τελικά χάσει τη ζωή του ο 45χρονος κτηνοτρόφος, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ, καθώς το τηλεοπτικό συνεργείο ήταν σε σύνδεση με τον Άγιο Γεώργιο Φερών.

Με πρωτοφανή αγωνία ο 45χρονος διακρίνεται να προσπαθεί να διώξει μακριά το κοπάδι και να απεγκλωβίσει τα πρόβατα από τον περιφραγμένο χώρο, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά. Στο βίντεο ακούγεται η ρεπόρτερ της ΕΡΤ να αναφέρεται στον άνδρα και στις απεγνωσμένες προσπάθειες που κάνει για να σώσει το κοπάδι λέγοντας μάλιστα ότι «θα καεί πάει μόνος του».

Λίγο αργότερα διακρίνεται και ένας δεύτερος άνδρας που φέρεται να είναι ο αδερφός του που του φωνάζει να γυρίσει πίσω. Στα τελευταία πλάνα ο άτυχος 45χρονος φαίνεται να έχει περάσει τη περίφραξη και να χάνεται μέσα στους καπνούς.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: