22 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ» : Εκδηλώσεις για την ισότητα των φύλων-Για προώθηση, ευαισθητοποίηση, ελπίδα,...

«ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ» : Εκδηλώσεις για την ισότητα των φύλων-Για προώθηση, ευαισθητοποίηση, ελπίδα, αυθεντικότητα και ενδυνάμωση

-

Σε μια κοινωνία που σέβεται και αγαπά τη γυναίκα, οι εκδηλώσεις για την Ισότητα των Φύλων που διοργανώνονται από το Κέντρο Διαδραστικού Θεάτρου & Well Being Centre «The Little Worry People», θα δοθεί η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να αναγνωρίσουν την ισότητα των φύλων ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Η σειρά δράσεων θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 23 Ιουνίου 2024 στο Κέντρο Διαδραστικού Θεάτρου & Well Being Centre «The Little Worry People». Κύριος άξονας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενδυνάμωση, με τις εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές δραστηριότητες και συζητήσεις.

Ομιλήτριες των διαδραστικών εκδηλώσεων είναι η Νικολέτα και η Μαρία Χριστοφόρου, με τον Αντρέι Κρουπά να έχει αναλάβει τον συντονισμό των βιωματικών εργαστηρίων και του θεατρικού εργαστηρίου, ενώ η Έλενα Κουσιαππή Ανδρουλιδάκη θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση με τίτλο: «Στερεότυπα 2024».

Η σειρά των εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίσης το Podcast με τον τίτλο «Γυναικοκτονία – Όρος Αμφιλεγόμενος ή Αναγκαίος», της εκπομπής «Κουβέντα με τη Νικολέττα», με φιλοξενούμενη τη δημοσιογράφο και εγκληματολόγο Χάρις Βωβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε : [email protected] Απαραίτητη προκράτηση θέσεων, είσοδος ελεύθερη, τηλ. Επικοινωνίας: 99-358663.

The Little Worry People, Art & Drama Studio, Κέντρο Διαδραστικού Θεάτρου & Well Being Centre. Ορφέως 2, 2413 Έγκωμη – Μακεδονίτισσα, Λευκωσία.

Χορηγός: Eθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...