Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
6.9 C
Cyprus

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ: Στο χειρουργείο για προγραμματισμένη επέμβαση-Τι λένε οι πληροφορίες

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Βασίλης Καρράς πριν από δέκα ημέρες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η επέμβαση, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, ήταν προγραμματισμένη πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Πλέον, ο Βασίλης Καρράς αναρρώνει στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο τραγουδιστής είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

Hot this week

AKYLAS: Ο αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης που πάει στην Eurovision – Συγκινητικές στιγμές με τη μητέρα του στη σκηνή- (Βίντεο)

Ο Ακύλας Μητιληναίος, γνωστός ως Akylas, θα εκπροσωπήσει φέτος...

SING FOR GREECE: Δείτε live το τελικό για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του Sing For Greece,...

ΑΘΩΣ ΜΙΡΑΧΗΣ: Μετά θάνατον τιμή στον τέως κοινοτάρχη Κοντεμένου– Η κόρη του παρέλαβε την πλακέτα

Για το σημαντικό έργο και την προσφορά του στο...

ΠΑΙΔΟΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Ο Χριστοδουλίδης διαβεβαιώνει–Σκληρή πραγματικότητα: 60 οικογένειες στην αναμονή

Εξήντα νέες οικογένειες θα συνεχίσουν να φιλοξενούνται στο παλαιό...

Topics

Related Articles

Popular Categories