19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: «Δίνω τη δική μου μάχη! Το μόνο που φοβάμαι είναι...

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: «Δίνω τη δική μου μάχη! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»

-

Η Βάνα Μπάρμπα, μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς, εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της μάχη με την υγεία της.

Με μεγάλη ευαισθησία και ειλικρίνεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία της θεραπείας της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε ανοσοθεραπείες, οι οποίες τη βοηθούν να αισθάνεται καλύτερα. Όπως δήλωσε, ο δρόμος προς την αποθεραπεία δεν είναι εύκολος, αλλά υπάρχει ελπίδα. «Τα πράγματα πάνε καλύτερα, δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι μετά τον Μάιο θα μπορώ να πω με σιγουριά ότι ξεπέρασα τον κίνδυνο», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, η ίδια αναγνωρίζει πως υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις από τη δική της, και ευχαριστεί τον Θεό για την πρόοδο που έχει σημειώσει. Το μεγαλύτερο άγχος της, όμως, παραμένει η κόρη της. «Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου», εξομολογήθηκε με συγκίνηση, αναφερόμενη στις απώλειες που έχει βιώσει, όπως τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας και της αδελφής της.

«Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της»

Η αγάπη της για το παιδί της είναι φανερή, και η ηθοποιός δεν κρύβει πως ο φόβος της να χάσει την επαφή μαζί της είναι αυτός που την κινητοποιεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η Βάνα Μπάρμπα συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη με δύναμη και ελπίδα, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους όσοι βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

20ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ: Αγώνας κατά των ναρκωτικών- Ποιοι θα αγωνιστούν...

Για άλλη μια χρονιά, ο Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας αφιερώνει τους ποδοσφαιρικούς του αγώνες στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα: «Στόχος...