22.8 C
Nicosia
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Βρετανίδα επισκέφθηκε νεκροταφείο στην Πάφο και κάτω από τα ονόματα των...

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ: Βρετανίδα επισκέφθηκε νεκροταφείο στην Πάφο και κάτω από τα ονόματα των εκλιπόντων υπήρχε ένας τσιμεντοποιημένος φούρνος μικροκυμάτων-Έλλειψη σεβασμού ή ένα κακόγουστο αστείο; (Φώτο)

-

Ένα γεγονός που δεν είναι καθόλου αστείο κάνει το γύρο του διαδικτύου από μια Βρετανίδα τουρίστρια η οποία επισκέφθηκε νεκροταφείο στην περιοχή της Χλώρακας και απαθανάτισε έναν τάφο.

Όπως διευκρινίζει στο προσωπικό της προφίλ, η Βρετανίδα εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι κάτω από τα ονόματα των εκλιπόντων υπήρχε ένας τσιμεντοποιημένος φούρνος μικροκυμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βρετανίδα από ότι φαίνεται επισκέπτεται διάφορα νεκροταφεία του κόσμου απαθανατίζει παράξενους τάφους και τα αναρτά μαζί με άλλους χρήστες σε σελίδα του διαδικτύου.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας 425 κοινοποιήσεις και περίπου 1000 σχόλια από Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι εκφράζουν τις απόψεις τους με χλευαστικό τρόπο. Η Βρετανίδα άφησε τα ονόματα των εκλιπόντων πάνω στη φωτογραφία, χωρίς να τα καλύψει, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού.

Το περιστατικό προκαλεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με την τοποθέτηση του φούρνου μικροκυμάτων στον τάφο. Από ό,τι φαίνεται, η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία και φαίνεται αληθινή. Εάν πράγματι υπάρχει τέτοιος τάφος στην Χλώρακα, προκαλεί ερωτηματικά και ανησυχία. Εάν όμως η Βρετανίδα ανάρτησε τη φωτογραφία για πλάκα, τότε πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο που δείχνει έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: