fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΑΝΤΡΗ ΣΕΡΓΙΟY: Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της-Η Κύπρια ηθοποιός μετά...

ΑΝΤΡΗ ΣΕΡΓΙΟY: Ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της-Η Κύπρια ηθοποιός μετά τη γέννηση του γιου της, επιστρέφει στην μικρή οθόνη

-

Τον ρόλο της μητέρας υποδύεται πλέον η Άντρη Σεργίου νιώθοντας ότι έχει πλέον ολοκληρώσει ότι ήθελε να αποκτήσει όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Αυτό που μένει είναι να θέσει πλέον σε εφαρμογή τα σχέδια της για την επαγγελματική της καριέρα. Άλλωστε, η υποκριτική είναι κάτι που λατρεύει από μικρό παιδί ενώ ότι ρόλο και να πάρει στα χέρια της, βρίσκει λόγους να τον αγαπήσει.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μετά τη γέννησή του γιου της, και την περίοδο προσαρμογής του ρόλου της ως μητέρα η Κύπρια ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερη μέσα από τη μικρή οθόνη στην σειρά «Ειρήνη πάσι» σε ένα διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει. Ο ρόλος της δημοσιογράφου στη σειρά, την εκφράζει ενώ δεν διστάζει να πει ότι να ήθελε να παίξει σε μια δραματική σειρά.

Πώς είναι πλέον το 24ωρο της Άντρης Σεργίου;
Με ένα μωρό και ένα άντρα σίγουρα διαφορετικό!

Θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος ρόλος της ζωής σου;
Φυσικά. Είναι ο παντοτινός μου ρόλος που με γεμίζει.

Πριν τρία χρόνια περίπου είχες δηλώσει ότι είσαι αφιερωμένη στην καριέρα σου και δεν σκεφτόσουν το γάμο. Σήμερα τρία χρόνια μετά είσαι παντρεμένη και μάλιστα έχεις και ένα μωρό. Είναι αυτό τελικά που πραγματικά ήθελες στην ζωή σου;
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τέτοιες βλέψεις γιατί πολύ απλά δεν είχε έρθει ο Δημήτρης στη ζωή μου.  Είμαι όμως ρομαντική , πάντοτε ήθελα να γνωρίσω αυτόν που θα αγαπιόμασταν πραγματικά και να φτιάξουμε τη δικιά μας οικογένεια . Δε θα άλλαζα με τίποτα τη ζωή που έχω τώρα και την οικογένεια μου και στο παρόν στάδιο μπορεί να συνδυάσω βεβαίως και τη δουλειά . Αυτό με κάνει πιο ολοκληρωμένη .

«Δε θα άλλαζα με τίποτα τη ζωή που έχω τώρα και την οικογένεια μου και στο παρόν στάδιο μπορεί να συνδυάσω βεβαίως και τη δουλειά» .

Τώρα που έχεις ολοκληρώσει τα «θέλω» σου όσον αφορά την προσωπική σου ζωή θα επικεντρωθείς στην καριέρα σου;
Μου έχει λείψει παρά πολύ η δουλειά μου. Τα γυρίσματα ήταν η καθημερινότητα μου. Θα επικεντρωθώ με αγάπη.

Πώς βίωσες την εγκυμοσύνη σου;
Ακούω αρκετές κοπέλες να περνάνε εύκολα την εγκυμοσύνη χωρίς συμπτώματα , σε εμένα δεν έχει συμβεί αυτό. Ανήκω στην κατηγορία που δυσκολεύτηκαν στην εγκυμοσύνη, κάποιες μπορεί και πιο πολύ . Όμως η αγάπη που με πλημμύρισε από τη στιγμή που έμαθα την εγκυμοσύνη μου δε με άφησε να τα σκεφτώ αυτά, γιατί ήταν κάποιος πιο πάνω από εμένα , το μωράκι μου.

Είχες δύσκολο τοκετό;
Ο τοκετός μου ήταν αρκετά δύσκολος όπως έχω ξαναπεί, είχα όμως δίπλα μου σε όλα και κατά τη διάρκεια του τοκετού το Δημήτρη , κι όταν κράτησα στα χέρια μου το μωρό μου ούτε που θυμόμουν τους πόνους. Και αυτά είναι μέρος ενός τοκετού !

«Απερίγραπτα ήταν τα συναισθήματα μου, όταν αντίκρισα για πρώτη φορά το γιο μου…Μια αγάπη που δεν ήξερα μέχρι τότε ότι υπήρχε, που όσοι αποκτούν το δικό τους μωράκι μπορούν να καταλάβουν»

Πόσο υπομονετική είσαι ως μητέρα;

Δε θα μπορούσα να ήμουν πιο υπομονετική . Σίγουρα μια νέα μανούλα θα κουραστεί αφού το μεγάλωμα ενός μωρού απαιτεί χρόνο, θυσίες αλλά έμαθα ότι μπορώ πράγματα που δεν ήξερα ότι μπορούσα , μπορώ τα πάντα για το μωρό μου .

Μοιράζεσαι με τον σύζυγό σου τις δουλειές όσον αφορά το μεγάλωμα του παιδιού;

Ευτυχώς έχω ένα σύζυγο που ξέρει καλά το ρόλο του κι αυτός

Είσαι αυστηρή ως μητέρα;

Το μωρό είναι ακόμη αρκετά μικρό , ποσό αυστηρή να είμαι . Αλλά κρατώντας του το χέρι τα καταφέρνω μια χαρά στο να του δείχνω το δρόμο .

Πώς είναι να είσαι γυναίκα ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος φαντάζομαι λείπει πολλές ώρες από το σπίτι…

Κάθε επάγγελμα έχει τη δικιά του δυσκολία , τις δικές του θυσίες , έτσι και ένας αθλητής . Όποιοι είναι μπορούν να το καταλάβουν . Εγώ παρόλο που δεν είμαι και δεν είχα ποτέ σχέση με τον αθλητισμό τον καταλαβαίνω απόλυτα και είμαι δίπλα του. Όπως θα καταλάβει κι αυτός εμένα σε άλλες περιπτώσεις.Άλλωστε για αυτό είμαστε ζευγάρι , γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.

Δηλώνεις φανατική οπαδός του συζύγου σου και βρίσκεσαι στα γήπεδα όποτε παίζει η ομάδα του;

Προσπαθώ όσο μπορώ να βρίσκομαι εκεί στους αγώνες να το στηρίζω. Στη σειρά «Ειρήνη Πάσι» θα συμμετείχα αρχικά σε μόνιμο ρόλο από την αρχή της σειράς , για προσωπικούς λόγους δεν τα είχα καταφέρει τότε κι έτσι βρέθηκα εκεί τώρα σε ρόλο guest που θα προβληθεί λίγο αργότερα, ο οποίος δεν απαιτεί πολλές ώρες γυρισμάτων έτσι τα καταφέρνω μια χαρά . 

Ποιος είναι ο ρόλος που υποδύεσαι στην σειρά «Ειρήνη Πάσι!» που συμμετέχεις;

Θα υποδυθώ τον της «Αντιγόνης», μιας δημοσιογράφου που επισκέπτεται το χωριό και προκαλεί κάποιες αναταράξεις.

Οι τηλεθεατές σε έχουν γνωρίσει περισσότερο μέσα από σειρές εποχής και πολύ περισσότερο με το ημικρατικό κανάλι… Τι προτιμάς την κωμωδία ή κάποιου άλλου είδους ρόλους;

Ναι έτυχε . Ότι ρόλο και να πάρω στα χέρια μου βρίσκω λόγους να τον αγαπήσω . Στο παρόν στάδιο νιώθω ότι μου έλειψε πολύ το δράμα !

«Κάθε νέος ρόλος θέλει μελέτη, δουλειά, χρόνο»

Ποιο ρόλο ονειρεύεσαι να υποδυθείς στο μέλλον;

Πολλοί είναι οι ρόλοι , ευκαιρίες να έχω , γιατί όρεξη έχω πολλή ! Ένας από αυτούς στο μακρύ μέλλον θα ήθελα να υποδυθώ το ρόλο της «Μπλανς» από το «λεωφορείο ο πόθος»

Τι είναι αυτό που σε ώθησε να γίνεις ηθοποιός;

Μόνο αυτό ήθελα να γίνω…

Θεωρείς ότι στην εποχή μας είναι δύσκολο να καταφέρει κάποιο νέο πρόσωπο που μπαίνει στο χώρο της υποκριτικής;

Φυσικά… Πρέπει να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες.  

Τι αγαπάς περισσότερο το θέατρο ή την τηλεόραση;

Και τα δύο τα αγαπώ.

Θεωρείς ότι η τηλεόραση είναι ευκολότερη από το θεατρικό σανίδι;

Και τα δύο είναι υποκριτική, με διαφορετικό τρόπο

Εάν σε πάρω πίσω στο χρόνο τι είναι αυτό που θα άλλαζες όσον αφορά την επαγγελματική σου καριέρα;

Τίποτα δε θα άλλαζα . Από καθετί μαθαίνεις κάτι . Η τριβή είναι ο καλύτερος δάσκαλος.

Ποιους από τους ρόλους που έχεις υποδυθεί μέχρι σήμερα είναι αυτός που σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Όχι ονομαστικά και συγκεκριμένα αλλά καθετί καινούριο θέλει το χρόνο του . Οι πρώτοι ρολόι που μου είχαν δοθεί τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο είναι λογικό ότι μέχρι «να μπω» να καταλάβω τι γίνεται γενικά στη δουλειά κλπ . Κάθε επόμενη δουλειά αποκτώντας περισσότερη εμπειρία είναι λίγο πιο απλή αλλά ποτέ εντελώς. Κάθε νέος ρόλος θέλει μελέτη , δουλειά , χρόνο.

Εάν σου ζητούσα να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, τι θα μου απαντούσες;

Ρομαντική, ονειροπόλα,  αυθόρμητη, ευαίσθητη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: