fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον αδελφό της και την...

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον αδελφό της και την κόρη της-(Φώτο)

-

Ξεχωριστή ήταν η ημέρα για την Άντζελα Γκερέκου η οποία γιόρτασε τα γενέθλια της ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα. Η εορτάζουσα ανάρτησε τις όμορφες στιγμές των γενεθλίων της και την αγάπη που δέχτηκε από τα πρόσωπα που πραγματικά νοιάζονται για εκείνη.

Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ δέχτηκε τις ευχές του κόσμου την Κυριακή 26 Μαρτίου, ενώ στις φωτογραφίες που δημοσίευσε έσβησε τη γενέθλια τούρτα της με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και τον αδερφό της, Αλέξανδρο Γκερέκο, στο πλευρό της.

«Τα πιο χαρούμενα γενέθλια στην αγάπη μου», ήταν η ευχή που δέχτηκε η Άντζελα Γκερέκου από την Μαρία Βοσκοπούλου! «Μέρα γενεθλίων με αγαπημένους μου ανθρώπους!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές!».

Τον τελευταίο καιρό η Άντζελα Γκερέκου η οποία πρωταγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στη «Γη της Ελιάς» ασχολείται με την αγιογραφία ενώ είναι και πρόεδρος του ΕΟΤ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...