25.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΑΛΙΑ ΡΟΟΥΖ: Έφηβη "έσβησε" σε ηλικία 15 ετών-Ήταν γνωστή μέσα από το...

ΑΝΤΑΛΙΑ ΡΟΟΥΖ: Έφηβη “έσβησε” σε ηλικία 15 ετών-Ήταν γνωστή μέσα από το Youtbe (Φώτο)

-

Μια δεκαπεντάχρονη η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα βίντεο της στο YouTube έφυγε από τη ζωή. Η Αντάλια Ρόουζ η οποία κατάγεται από το Τέξας, έπασχε από την ασθένεια του «Benjamin Button» .

Η 15χρονη, από το Τέξας, είχε διαγνωστεί με προγηρία, μια γενετική πάθηση γνωστή και ως νόσος του «Benjamin Button», όταν ήταν τριών μηνών. Πρόκειται για μια πολύ σπάνια πάθηση, η οποία πλήττει λιγότερα από 500 παιδιά παγκοσμίως, επιφέρει πρόωρη γήρανση στο σώμα και έχει μέσο προσδόκιμο ζωής 13 ετών. Η Αντάλια έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας 2,91 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 379.000 ακολούθους στο Instagram. Όμως, η κοπέλα δεν άντεξε και στις 12 Ιανουαρίου, η οικογένειά της ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι η νεαρή κοπέλα πέθανε.

«Στις 19:00 η Αντάλια Ρόουζ Γουίλιαμς έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Ήρθε σε αυτόν ήσυχα και έφυγε ήσυχα, αλλά η ζωή της ήταν κάθε άλλο παρά ήσυχη. Άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της σε όλους όσους την γνώριζαν. Δεν πονάει πια και τώρα χορεύει ακούγοντας τη μουσική που αγαπάει. Εύχομαι πραγματικά να μην ήταν αυτή η πραγματικότητα, αλλά δυστυχώς είναι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους την αγάπησαν και την υποστήριξαν», έγραφε η ανάρτηση. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της που εργάστηκαν επί χρόνια για να την κρατήσουν υγιή. Η οικογένειά της θα ήθελε τώρα να θρηνήσει αυτή την τεράστια απώλεια ιδιαιτέρως».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: