ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: «ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ»

Την θλίψη της εξέφρασε η συνάδελφος Άννα Μαρία Ευτυχίου για τα όσα συμβαίνουν γύρω μας λόγω του Covid-29. Η ίδια ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό το λόγο που δεν μπόρεσε φέτος να γιορτάσει τα  Χριστούγεννα μαζί με την αγαπημένη της μητέρα.

Δίπλα της φυσικά είναι το στήριγμα της, ο σύζυγός της Αχιλλέας αλλά και ο μικρός άγγελος της ζωής της, όπως τον αποκαλεί. «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα χωρίς την μητέρα μου, λόγω στενής επαφής κρούσματος κορωνοϊού. Τα πολλοστά μου Χριστούγεννα χωρίς τον πολυαγαπημένο μου πατέρα και τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τον μικρό άγγελο της ζωής μας. Χρόνια Πολλά και καλά με υγεία σε όλους».

To στήριγμα της, ο σύζυγός της Αχιλλέας

Η γνωστή δημοσιογράφος αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, σεβόμενη τους γύρω της αλλά και τα άτομα που αγαπά. Η ίδια θέλησε να μπει σε καραντίνα λόγω της μητέρας της, μπορεί το τεστ που υποβλήθηκε να έδειξε αρνητικό, παρόλα αυτά προτίμησε να παραμείνει στο σπίτι μαζί με τη οικογένεια της.

Hot this week

ΠΥΛΑ: Επέστρεψε μετά από επτά χρόνια-Χοροί και χαμόγελα στο Φεστιβάλ Ειρήνης- Έγιναν μια παρέα (Φώτο-Βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια διακοπής, το Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης...

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

Topics

ΠΑΦΟΣ-ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ: Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη – Προσοχή στους οδηγούς -(Βίντεο)

Πυκνή βροχόπτωση και ομίχλη επικρατούν στον δρόμο Πάφου –...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ: Συνελήφθη και 17χρονος – Στο δικαστήριο δύο ανήλικοι

Νέα εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση επίθεσης εναντίον 16χρονου στην...

Related Articles

Popular Categories