fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: «ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ: «ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ»

-

Διαφορετικά ήταν τα Χριστούγεννα για το Κυριάκο Πελεκάνο και φέτος, όχι λόγω μόνο της πανδημίας, αλλά και η απουσία της μητέρας του, η οποία όπως είναι γνωστό έχει φύγει από την ζωή.

Ο γνωστός personal trainer, ανάρτησε μια οικογενειακή φωτογραφία θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα προς τη μητέρα του αλλά και όλους όσοι έχουν δίπλα τους, τους γονείς τους. Σε όποια ηλικία και να είσαι η απώλεια ενός αγαπημένου σου ανθρώπου είναι αισθητή ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών.

 «Για μας τα τελευταία χρόνια τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Αλλιώς μάθαμε να τα γιορτάζουμε, αλλιώς τα περνούμε τα τελευταία 3 χρόνια. Αλλά αυτό που βασανίζει το μυαλό μας αυτή την μέρα και μας κάνει να γινόμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί για να δείχνουμε δυνατοί μπροστά στα μωρά μας, είναι αυτό που μας κρατάει μαζί ,δεμένους και δυνατούς ο ένας για τον άλλο… και δείχνει ακόμα μια φορά το μεγαλείο της μαμάς και πως κατάφερε να μας μάθει το αίσθημα της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ . Λείπει, και γαμώτο λείπει πάρα πολλά ειδικά έτσι μέρες. Γι’αυτό , όσοι είσαστε τυχεροί και έχετε τους γονείς σας ,αγκαλιάστε τους , φιλήστε τους και περάστε όσο παραπάνω χρόνο μπορείτε μαζί τους γιατί ποτέ δεν ξέρετε τα σχέδια που έχει ο Θεός. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι μας, με υγεία ,τύχη και λίγη αγάπη για τους γύρω μας…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...