fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στο Twitter την ερχόμενη Δευτέρα για να απαντήσει σε ερωτήσεις...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στο Twitter την ερχόμενη Δευτέρα για να απαντήσει σε ερωτήσεις τηλεθεατών -Τα ευτράπελα για την «Η Γη της Ελιάς» (φωτό)

-

Το πετυχημένο σίριαλ του Κύπριου σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς», σημειώνει απίστευτη επιτυχία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια που προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Σε κάθε προβολή επεισοδίου της Γης της Ελιάς στο Twitter γίνεται χαμός και οι τηλεθεατές  μοιράζονται τις απόψεις τους για την σειρά και πολλές φορές με χιούμορ.  Ιδιαίτερη επιτυχία στο Twitter έχει η Αφροδίτη Λιάντου, με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά και η Μάρω Κοντού.Την Δευτέρα, λοιπόν, 29 Σεπτεμβρίου που θα προβάλλεται το διπλό επεισόδιο  (στην Ελλάδα), ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, θα εμφανιστεί στο twitter και θα απαντήσει σε  ευφάνταστα, κολακευτικά (ή και όχι τόσο) σχόλια  των τηλεθεατών. Μάλιστα, λέγεται ότι θα αποκαλύψει και κάποιες πληροφορίες για τις εξελίξεις των επεισοδίων της εβδομάδας.

Πηγή:in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ: Ξανά στο γήπεδο, όπως παλιά -(Φώτο)

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, οι θρύλοι του παρελθόντος, που κάποτε αγωνίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, επέστρεψαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την...