fbpx
26.8 C
Nicosia
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΙΑΝΓΚ: «Η Κύπρος είναι πολύ κοντά στον πολιτισμό της Κίνας»-Ο υποψήφιος...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΖΙΑΝΓΚ: «Η Κύπρος είναι πολύ κοντά στον πολιτισμό της Κίνας»-Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου που ενσωματώθηκε στο πετσί των συνανθρώπων του

-

Η αστείρευτη αγάπη του για την Κύπρο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, έφεραν τον Αλέξανδρο Tζιάνγκ να μετακομίζει πριν δώδεκα χρόνια στην Πάφο. Τα  εκπληκτικά τοπία, η πλούσια ιστορία της, η ζεστασιά των ανθρώπων της και το υψηλό επίπεδο δημόσιας ασφάλειάς της τον ώθησαν να θεωρεί το νησί μας, έως δεύτερη πατρίδα του.

«Ως επενδυτής που εστιάζει στον τομέα του ακινήτου, ήρθα στην Κύπρο και αισθάνθηκα ότι εκτός του ότι έχει όμορφα τοπία, μια μακρά ιστορία, οι άνθρωποι είναι πολύ απλοί, η δημόσια ασφάλεια είναι πολύ καλή, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, τα πρόσωπα των παιδιών είναι γεμάτα με χαρούμενα χαμόγελα και η κοινωνία φροντίζει και αναγνωρίζει τα ηλικιωμένα παιδιά. Η Πάφος είναι μια πολυποίκιλη πόλη για αυτό και αποφάσισα να μετακομίσω στην Κύπρο».

Η όμορφη οικογένεια του υποψηφίου Αλέξανδρου Tζιάνγκ ο οποίος κατέρχεται με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάφου, με τον αριθμό 19.

Για τον ίδιο η μετακίνηση του στην επαρχία Πάφου δεν ήταν δύσκολη, λόγω του ότι  οι γονείς του  είχαν ζήσει στην Πάφο για τέσσερα χρόνια και αυτό που θυμάται από μικρός παιδί ήταν ότι  οι κάτοικοι της Πάφου, ήταν φιλικοί και προσιτοί.

«Η Πάφος, ειδικά, με εντυπωσίασε με την πολυπολιτισμική της φύση και το φιλικό περιβάλλον της. Ήταν φυσικό λοιπόν να επιλέξω αυτήν την πόλη για τη νέα μου επιχειρηματική και προσωπική μου περιπέτεια. Θυμάμαι, ακόμη ότι όταν οι γονείς μου περπατούσαν προς το σπίτι από το σούπερ μάρκετ, τα αυτοκίνητα συχνά σταματούσαν και τους ρωτούσαν εάν χρειάζονταν βοήθεια. Αυτό είναι κάτι το αξιοσημείωτο, να αισθάνεσαι ότι ο τόπος που ζει υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ενσυναίσθηση».

Η κόρη του έχει πλέον ενσωματωθεί με τα άλλα παιδιά που φοιτούν στο Δημόσιο σχολείο. Άλλωστε, η πρώτη γλώσσα της είναι η ελληνική. Μάλιστα, τον χαροποιεί αφάνταστα ότι στο σχολείο όπου φοιτά δεν υπάρχουν οι διακρίσεις λόγω της καταγωγής.

« Η κόρη μου μεγάλωσε εδώ και φοίτησε σε δημόσια σχολεία. Η ατμόσφαιρα στο σχολείο είναι πολύ καλή. Καθημερινά πηγαίνει στο νηπιαγωγείο με λεωφορείο και όλα μαζί τραγουδούν. Είναι πολύ σημαντικό ότι έκανε πολλούς καλούς φίλους στο σχολείο, δείχνοντας ότι με αυτό τον τρόπο ανήκει με το σύνολο».

Σέβεται απεριόριστα ότι οι ηλικιωμένοι έχουν στενή σχέση με τα εγγόνια τους, κάτι που συμβαίνει και στην Κίνα.

Ο Αλέξανδρος Tζιάνγκ θεωρεί ότι η Κύπρος είναι πολύ κοντά στον πολιτισμό της Κίνας, λόγω του ότι είναι ένας αρχαίος πολιτισμένος τόπος με πολύ στενούς οικογενειακούς δεσμούς. Σέβεται απεριόριστα ότι οι ηλικιωμένοι έχουν στενή σχέση με τα εγγόνια τους, κάτι που συμβαίνει και στην Κίνα.

«Είναι θαυμάσιο που υφίσταται ακόμη η οικογένεια και είναι δεμένη. Οι γονείς προσφέρουν υποστήριξη στα παιδιά τους καθώς εκείνα γίνονται οι ίδιοι γονείς και αναλαμβάνουν την ευθύνη της ανατροφής των παιδιών, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο μαζεύεται ότι η οικογένεια την ώρα του οικογενειακού δείπνου».

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επιδημίας, ο Αλέξανδρος Τζιάνγκ θεώρησε αναγκαίο να προσφέρει δωρεές σε δύο νοσοκομεία και σε άλλους οργανισμούς στην Πάφο. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ειδικά παιδιά, και οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, ενώ οι πράξεις αλληλεγγύης προς αρκετά άτομα και οργανισμούς αποτελούν μέρος της φυσιολογικής του συμπεριφοράς.

«Ανεξάρτητα από το εάν εκλεγώ ή όχι ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, θα συνεχίσω να προσφέρω βοήθεια όσο μπορώ».

«Ανεξάρτητα από το εάν εκλεγώ ή όχι ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, θα συνεχίσω να προσφέρω βοήθεια όσο μπορώ. Αυτή είναι, άλλωστε, η πηγή της εσωτερικής μου ικανοποίησης. Η δημιουργία ενός βελτιωμένου περιβάλλοντος ζωής είναι η βάση της ανάπτυξης μιας πόλης. Οι γονείς εκπαιδεύουν τα παιδιά τους με στόχο να γίνουν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία του μέλλοντος. Αυτά, αποτελούν δώρο και αφιέρωση. Η ποιότητα της ανάπτυξης και το μέλλον των παιδιών διαμορφώνουν το μέλλον ενός κράτους και την θέση του στον κόσμο».

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το όραμα του Αλέξανδρου Τζιάνγκ είναι να ιδρύσει φιλανθρωπικές οργανώσεις σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου και άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, με στόχο τη συνεχή υποστήριξη περισσότερων οικογενειών που το έχουν ανάγκη.

Να επισημανθεί, ότι ο Αλέξανδρος Τζιάνγκ βαπτίστηκε Χριστιανός και το όνομα του το εμπνεύστηκε από το Μέγα Αλέξανδρο.

Το όραμα του Αλέξανδρου Τζιάνγκ είναι να δημιουργήσει φιλανθρωπικές οργανώσεις σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου και άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να συνεχίσει να βοηθά περισσότερες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

«Πιστεύω ότι οι κύριες προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι οι αλλαγές στη δημογραφική δομή λόγω της αύξησης του πληθυσμού, οι πολιτιστικές συγκρούσεις και η πτώση της δημόσιας ασφάλειας, η αργή ανάκαμψη των επιχειρήσεων μετά την επιδημία, η αύξηση των νοικοκυριών τα οποία αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, η αύξηση των τιμών των κατοικιών που οδηγεί σε αύξηση των ενοικίων, της ηλεκτρικής ενέργειας, του νερού και του κόστους διαβίωσης. Πολλές οικογένειες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξανόμενες τιμές, οδηγώντας επίσης σε απώλεια εργατικού δυναμικού. Από τη μία πλευρά, οι εργοδότες δυσκολεύονται να βρουν κατάλληλους εργαζόμενους, ενώ από την άλλη, η ανεργία παραμένει σχετικά υψηλή. Αυτό αποτελεί μια εμφανή αντίφαση».

«Το όραμα του Αλέξανδρου Τζιάνγκ είναι να ιδρύσει φιλανθρωπικές οργανώσεις σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάφου»

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου με τον αριθμό 19, θέλει να συμβάλει στη βελτίωση της κοινότητάς του, προάγοντας την ηρεμία, την αγάπη και την ποιότητα. Αυτά τα ιδανικά μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ισορροπίας, της συμπόνιας, της γενναιοδωρίας και της συμπάθειας.

«Τηρώντας την Ορθόδοξη πίστη και εκτιμώντας αρχές όπως η συγχώρεση, η ελευθερία, η φιλία, η αρμονία και η ειλικρίνεια, χρησιμοποιώ την επιρροή μου για να συμβάλω στη βελτίωση της Πάφου και των κατοίκων της. Αυτό το πράττω με έναν ανεξάρτητο, καινοτόμο και ευγενή τρόπο συμπεριφοράς».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΙΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ: Μια κίνηση ελπίδας και αγάπης από την γνωστή σχεδιάστρια

Με μια κίνηση που αναδεικνύει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, προέβη κατά την περίοδο του Πάσχα η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια Ελίνα Λεβέντη. Η...