16.9 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ: ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ: ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

-

Μετά τα μηνύματα των καλλιτεχνών που ζητούν την άμεση  παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού της Ελλάδας Λίνας Μενδώνη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στέλνει το δικό του μήνυμα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να πάρουν θέση για όλα όσα αποκαλύπτονται στον χώρο του θεάτρου.

Σε ανάρτησή του, στο προσωπικό προφίλ του, υποβάλλει ερώτηση κρίσεως στον Πρωθυπουργό

«Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας», έγραψε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Στην ανάρτησή του, προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφέρει «Εύχομαι να φανεί αντάξια και σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου».

Παράλληλα και πάλι στο προσωπικό του προφίλ στο instagram, ο ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο διευκρινίζει προς όλους τους συνάδελφους του ότι #είμαστε όλοι μαζί #ήρθε η ώρα #μην περιμένεις #ελπίδα #φως

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: