12.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Σε ποιο κανάλι θα μεταδίδεται η σειρά του Γιώργου Τσιάκκα...

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Σε ποιο κανάλι θα μεταδίδεται η σειρά του Γιώργου Τσιάκκα στην Κύπρο-Ποτέ θα την δούμε και στην Κύπρο (Αποκλειστικό)

-

Με αγωνία οι Κύπριοι τηλεθεατές περιμένουν τη νέα σειρά του Γιώργου Τσιάκκα “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, να μεταδοθεί στην Κύπρο. Η σειρά να σημειωθεί σάρωσε στην τηλεθέαση στην Ελλάδα μετά την προβολή της στο Mega Eλλάδος. Πριν λίγη ώρα πάντως έπεσαν οι υπογραφές με παγκύπριο τηλεοπτικό κανάλι

Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες, η πετυχημένη σειρά θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα Κύπρου, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα κιόλας έπεσαν οι πρώτες υπογραφές. Ενδεχομένως, η σειρά θα μεταδοθεί πριν το τέλος του μήνα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και την σειρά νωρίτερα. Όπως αποκαλύφτηκε πριν λίγη ώρα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου.

Να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen στην Ελλάδα, ο «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», σημείωσε τηλεθέαση στην πρεμιέρα 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο. Η σειρά άγγιξε σε τέταρτο και το 38,5%!. Η ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος», που αποτελείται από ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών, ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Η σειρά ήταν το πρώτο trend με τους χρήστες του Twitter να αφήνουν κολακευτικά σχόλια τόσο για τις ερμηνείες των ηθοποιών όσο και του σεναρίου, ενώ ιδιαίτερα μνεία έγινε και στην εξαιρετική ερμηνεία του 84χρονου Νικήτα Τσακίρογλου, στον ρόλο του Άγιου Αρσενίου του Καππαδόκη.

Η 18χρονη κόρη της Χριστίνας Παυλίδου και του Γιώργου Τσιάκκα, Μαρία στα γυρίσματα της σειράς

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

PATRIZIA PEPE: Ποιους είδαμε στο ιταλικό brand στην Λεμεσό

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, fashion lovers και επιχειρηματίες, βρέθηκαν στο κατάστημα PATRIZIA PEPE και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον μοναδικό...