18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΙΝΤΩΝΗ: «Δείξαμε σεναριακά ένα φαινόμενο που καθημερινά μας αναστατώνει»

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΙΝΤΩΝΗ: «Δείξαμε σεναριακά ένα φαινόμενο που καθημερινά μας αναστατώνει»

-

Με το πιο τραγικό τρόπο τελειώνει το ρόλο της η Αγγελική Κιντώνη, γνωστή ως Αλκμήνη στη δημοφιλή σειρά του Αλφα «Γη της Ελιάς». Η ταλαντούχα ηθοποιός η οποία έφερε τις ανατροπές με την αυθεντικότητα της ερμηνείας της ολοκληρώνεται στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Η Αγγελική Κιντώνη, μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ, ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους και συνεργάτες για την υποστήριξη. Μαζί με τη συνάδελφό της Κύπρια ηθοποιό, Νάγια Καρακώστα, (Αντωνία) υποδύθηκαν τους ρόλους τους για να αναδείξουν ένα κοινωνικό φαινόμενο που μας αναστατώνει και θλίβει: τη βία κατά των γυναικών.

Υπογράμμισε ότι πολλές θηλυκότητες γύρω μας, θύματα βίας, αναζητούν μάταια βοήθεια και χάνονται. Το μήνυμά της ήταν ένα κάλεσμα για ευαισθητοποίηση και δράση απέναντι σε αυτό το σοβαρό ζήτημα​.

«Κοινός παρονομαστής της μυθοπλασίας μας με τις γυναικτονίες είναι τα αργά αντανακλαστικά της κοινωνίας μας απέναντι στη βία και η απαξιωτική αδιαφορία προς τις θηλυκότητες, οι οποίες φωνάζουν για βοήθεια εν τη ερήμω»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...