fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΈΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: «Τον θάνατο του αδερφού μου τον βίωσα μέσα από τα...

ΈΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: «Τον θάνατο του αδερφού μου τον βίωσα μέσα από τα μάτια της μάνας μου. Βρέθηκα να έχω ένα κουβάρι στην περιοχή της κοιλιάς…» (Βίντεο)

-

H ταλαντούχα ηθοποιός από τον Αϊ Γεώργιο Κερύνειας, Έλενα Χριστοφή άνοιξε την καρδιά της, και ταξίδευσε πίσω στο χρόνο τον καιρό που ήταν μικρή και λόγω του πολέμου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με τη βία την γενέτειρα της. Στην συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε για τον αδελφό της που έχασε πριν χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της, την ηρωϊδα μάνα της, όπως την αποκαλεί αλλά και για τον έρωτα της ζωής της…

Η πετυχημένη ηθοποιός, παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη η οποία προβλήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου, στην κάμερα της απογευματινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha,«Με Αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου.

«Εγώ δεν μπορώ να ζω για τους άλλους, έχουμε όλοι έναν εαυτό που πρέπει να φροντίζουμε… Είχα πάντα αγάπη για τον εαυτό μου, γι’ αυτό και απέφυγα πολλές κακοτοπιές… Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που ήταν πολύ εύκολο να ξεφύγω… Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο οι γονείς μου ήταν νέοι άνθρωποι με τρία παιδιά… Θυμάμαι να φεύγουμε στην πρώτη εισβολή με την γιαγιά μου και την μάνα μου… Παίζαμε ένα παιχνίδι, φανταζόμαστε ότι τα στάχυα ήταν οι Τούρκοι και τα χτυπούσαμε με μαγκούρες να ξορκίσουμε το κακό».

Από μικρή ηλικία είχε το σημάδι όταν στην μετέπειτα πορεία της ζωής της θα ακολουθούσε το δρόμο της υποκριτικής.

«Νιώθω ότι γεννήθηκα για να κάνω θέατρο… Ήμουν πολύ ξεκάθαρη στο τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου από την ηλικία των πέντε ετών… Ευλογήθηκα να έχω την στήριξη της οικογένειας μου ενώ το περιβάλλον μου με κορόιδευε… Δεν ήθελα κανένας να κοροϊδέψει το όνειρο μου… Αυτό που με γλύτωσε στην Αθηνά, ήταν το νεαρό της ηλικίας μου».

Εμφανώς συγκινημένη η Έλενα Χριστοφή μίλησε και για τον αδελφό της, το οποίο έχασε σε πολύ νεαρή ηλικία. «Μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού μου, επέστρεψα στην Κύπρο και έμεινα… Τον αδερφό μου τον χάσαμε σε αυτοκινητικό δυστύχημα».

Από την συνέντευξή δεν μπορούσε να μην μιλήσει για τον έρωτα της ζωής της, τον γλυκύτατο γιο της, την ηρωίδα μητέρα της όπως την αποκαλεί αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

«Με τον σύζυγο μου είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι… Στον Σταύρο ερωτεύτηκα τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του… Με το που γνώρισα τον άντρα μου, έμεινα έγκυος, γέννησα και μετά παντρευτήκαμε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα… Μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, θα έχεις έγνοια τα παιδιά σου… Τα αγόρια μου, έχουν πολύ καλή σχέση με τον πατέρα τους, που καμιά φορά ζηλεύω».

«Ξαφνικά βρέθηκα να έχω ένα κουβάρι στην περιοχή της κοιλιάς… Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ότι ήταν καλοήθης όγκος, δεν ξέραμε τι ήταν… Τον θάνατο του αδερφού μου τον βίωσα μέσα από τα μάτια της μάνας μου… Πως μπορεί αυτή η γυναίκα, η μάνα μου, να μην είναι για μένα το πρότυπο μου, ο ήρωας μου, το παράδειγμα ζωής μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση...

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η βία κατά παιδιών φαίνεται να έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Χθες το μεσημέρι, μαθητές...