fbpx
18.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΙΚΗ ΛΙΓΝΑΔΗ: «Με ρωτούσε αν έχω σεξουαλικές επαφές. Εάν έχω εμπειρίες. Ήμασταν...

ΔΙΚΗ ΛΙΓΝΑΔΗ: «Με ρωτούσε αν έχω σεξουαλικές επαφές. Εάν έχω εμπειρίες. Ήμασταν όλοι ανήλικοι» δήλωσε ο πρώτος μάρτυρας

-

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του 26χρονου, πρώτου μάρτυρα για τη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ισχυρίστηκε εκ νέου στη δίκη του σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 ότι είναι αθώος.

Μετά τη δήλωση που έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης, τον λόγο πήρε ο πρώτος μάρτυρας, ο οποίος κατέθεσε στη δίκη τα όσα βίωσε. Ο 26χρονος μάρτυρας κατέθεσε για παραπάνω από δύο ώρες. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, την περίοδο που ήταν ανήλικος. Ο πρώτος μάρτυρας έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, το 2011, όταν ήταν 15 ετών.

Μάρτυρας σε δίκη Λιγνάδη: «Του ξεκαθάρισα ότι δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Θα με βοηθούσε επαγγελματικά. Φοβήθηκα τους γονείς μου. Είχα ενοχές. Του ξεκαθάρισα πως δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Πως μου αρέσουν τα κορίτσια. Είχα μανία με τα τραγούδια, ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Και του έστειλα μήνυμα. Και μου απάντησε. Αλλά του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω τίποτα ερωτικό. Το όχι είναι όχι. Με ρωτούσε αν έχω σεξουαλικές επαφές. Εάν έχω εμπειρίες. Ήμασταν όλοι ανήλικοι. Ήμουν ο πιο μικρός».

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έκανε για τον βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μου πρόσφερε ποτό και κάνναβη. Ένα τσιγάρο. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν ήταν ούτε από το ποτό, ούτε από το ένα τσιγάρο. Θυμάμαι τα πρώτα τρία λεπτά. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που του είχα πει: “Θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και με το τραγούδι”. Ήθελα να με βοηθήσει».

Η δίκη Λιγνάδη διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, στις 09.00 το πρωί.

«Πηγή: www.athensvoice


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: