22.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Απόψε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δήμαρχου Λεμεσού-Μια συγκέντρωση...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Απόψε η τελική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δήμαρχου Λεμεσού-Μια συγκέντρωση με φιλική διάθεση

-

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο Λανίτειο Θέατρο θα πραγματοποιήσει απόψε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού, πρώην πρόεδρος της ΟΕΒ και γνωστός για τη δράση του στα κοινά της πόλης, κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, την τελική του προεκλογική συγκέντρωση, ανάμεσα σε φίλους και υποστηρικτές, αλλά και πλήθος κόσμου που τον στηρίζει.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα σήμερα, Παρασκευή 31/5/25, στις 19:00 και σε αυτή θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος των Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Ζώων, Κυριάκος Κυριάκου, η Πρόεδρος του Συνδέσμου ΔΕΠΥ Κύπρου, Μαρίνα Γεωργίου, φίλοι και νεαρά άτομα που βρίσκονται στο πλευρό του από την αρχή της απόφασης του να υποβάλει υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Λεμεσού.

Η βραδιά θα κυλήσει μεν σε προεκλογικό κλίμα με σύντομες παρουσιάσεις του προγράμματος του κ. Μιχαηλίδη, ωστόσο θα κλείσει με μουσική, φαγητό και ποτό για όλους τους παρευρισκομένους. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Άννα-Μαρία Ευτυχίου.


Με την παρουσιάστρια της βραδιάς, δημοσιογράφο-παρουσιάστρια, Άννα-Μαρία Ευτυχίου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: