27.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: «Για δεύτερη φορά καίγεται η δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πάφο»-(Βίντεο)

ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: «Για δεύτερη φορά καίγεται η δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στην Πάφο»-(Βίντεο)

-

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, έκανε αιχμηρό σχόλιο σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στη δομή ασυνόδευτων ανηλίκων στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πάφου εξέφρασε για άλλη μια φορά τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη άμεσων αποφάσεων από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι η κατάσταση στη συγκεκριμένη δομή έχει ξεφύγει.

«Στην δομή ανηλίκων στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Πάφου η κατάσταση έχει ξεφύγει. Προειδοποιούμε εδώ και μήνες αλλά στην κυβέρνηση δεν έχουν διάθεση για αποφάσεις»

Ο Δήμαρχος κάνει έκκληση για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στην περιοχή, τόσο για την ασφάλεια των ανηλίκων όσο και των πολιτών που ζουν ή εργάζονται κοντά στο σημείο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάφο, η οποία λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων. Η φωτιά ξεκίνησε σε ένα από τα δωμάτια του κτηρίου και άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Τα μέλη της υπηρεσίας έφτασαν γρήγορα στη σκηνή και κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Ωστόσο, διερευνάται το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από τους ανήλικους που διαμένουν στη δομή.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, ενώ παράλληλα εξετάζονται και τα μέτρα ασφαλείας του κτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...