Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
4.7 C
Cyprus

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ: Πρεμιέρα με λάμψη και χειροκροτήματα – Οι καλεσμένοι της παράστασης

Η Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ μεταμορφώθηκε σε έναν κόσμο γεμάτο γέλια, χρώματα και παραμύθι!. Η παράσταση «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά» σε διασκευή των Παρασκευά Καρασούλου & Νίκανδρου Σαββίδη και σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη μάγεψε μικρούς και μεγάλους φίλους του θεάτρου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από ενθουσιασμό παιδικές φωνές, γέλια, χειροκροτήματα και μια ζεστασιά που μόνο το ζωντανό θέατρο μπορεί να προσφέρει. Η σκηνή γέμισε χρώματα, μουσική και χαμόγελα, ενώ οι ηθοποιοί με την ενέργεια και την ζωντάνια τους κατάφεραν να κερδίσουν αμέσως το κοινό.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλεύτρια Αλεξάνδρα Ατταλίδου, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΘΟΚ Ανθή Αντωνιάδου, ο Γιώργος Τσιάκκας, η Χριστίνα Παυλίδου, η Αντιγόνη Παπαφιλλίπου, τα μέλη Κλείτος Κλείτου, Ζήνων Παπαφιλίππου και Μαρία Χαμάλη και πολλοί άλλοι, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την παραγωγή, χειροκροτώντας θερμά σε κάθε στιγμή που οι ηθοποιοί ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους.

Η Ανθή Αντωνιάδου

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος, απολαμβάνοντας την ιστορία του ματαιόδοξου βασιλιά, που παρασύρεται από απατεώνες και καταλήγει να παρελαύνει… γυμνός, υπό τα αμήχανα βλέμματα των αυλικών του. Η θεατρική εκδοχή που παρουσιάστηκε συνδυάζει χιούμορ, μουσική, χορό και κινησιολογία, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία που καθηλώνει και διασκεδάζει. Τα παιδιά γέλασαν με τις αστείες καταστάσεις, οι γονείς μοιράστηκαν νοσταλγικές αναμνήσεις και όλοι μαζί έγιναν μέρος της μαγείας της σκηνής.

Η παράσταση σκηνοθετήθηκε από τη Μαρίνα Βρόντη, ενώ τους στίχους των τραγουδιών επιμελήθηκε ο Παρασκευάς Καρασούλος. Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Γιώργος Γιάννου, και τη μουσική καθώς και τη μουσική διδασκαλία ανέλαβαν η Κωνσταντίνα Ξενοφώντος και ο Χαράλαμπος Παντελή. Την κινησιολογία και τη χορογραφία επιμελήθηκε η Χλόη Μελίδου, ενώ τον σχεδιασμό των φωτισμών ανέλαβε ο Γεώργιος Κουκουμάς. Βοηθός σκηνοθέτριας ήταν η Μικαέλα Καρή, και στο καστ της παράστασης, με αλφαβητική σειρά, εμφανίζονται οι Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Θανάσης Ιωάννου, Μυρτώ Κουγιάλη, Άρης Κυπριανού, Χαρά Λαμπή, Κύνθια Παυλίδου, Πολυξένη Σάββα και Βασίλης Χαραλάμπους.

Ο Γιώργος Τσιάκκας η Χριστίνα Παυλίνα και ο Μάριος Δημητρίου

Οι παραστάσεις συνεχίζονται στο Θέατρο ΘΟΚ τις Κυριακές στις 10:30πμ

Γενική Είσοδος €6

Εισιτήρια στο https://tickets.thoc.org.cy/?fbclid=IwY2xjawNYbi5leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBrREV2SnhJTkJaVjNxbGpIAR5FXNZVchuNbF2Fyk1PxZXMFRU158Bh4iIA1byk9kzsayAjrxvISwV_hNyZWg_aem_ReQbxtZBRPjHGDOcXK_ZVg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ισχυρός παγετός και κατολισθήσεις βράχων – Επικίνδυνες συνθήκες

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί τους οδηγούς για ιδιαίτερα επικίνδυνες...

ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΡΟΜΟΥ: 13χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – Η δικαιοσύνη μίλησε

Το Εφετείο Λεμεσού επικύρωσε την καταδίκη άνδρα που είχε...

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ: Τουρίστρια καταγράφει το γεγονός – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (Βίντεο)

Ένα περιστατικό που σοκάρει καταγράφηκε σε παραλιακή περιοχή της...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Νέος Ανεξάρτητος Ποινικός Ανακριτής για το επίμαχο βίντεο-Εντός τριών μηνών για το αποτέλεσμα

Τον πρώην Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου και Πρόεδρο της Ανεξάρτητης...

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Υπνοδωμάτιο» σε εν κινήσει φορτηγό – Βίντεο δείχνει επικίνδυνη μεταφορά εργατών-(Βίντεο)

Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν σε παραλιακό...

Topics

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ισχυρός παγετός και κατολισθήσεις βράχων – Επικίνδυνες συνθήκες

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί τους οδηγούς για ιδιαίτερα επικίνδυνες...

ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΡΟΜΟΥ: 13χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – Η δικαιοσύνη μίλησε

Το Εφετείο Λεμεσού επικύρωσε την καταδίκη άνδρα που είχε...

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ: Τουρίστρια καταγράφει το γεγονός – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (Βίντεο)

Ένα περιστατικό που σοκάρει καταγράφηκε σε παραλιακή περιοχή της...

ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Υπνοδωμάτιο» σε εν κινήσει φορτηγό – Βίντεο δείχνει επικίνδυνη μεταφορά εργατών-(Βίντεο)

Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν σε παραλιακό...

ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΟΥ: Αίτημα ασύλου απορρίφθηκε από Δικαστήριο-Νόμιμη η απόφαση

Το Διοικητικό Δικαστήριο επικύρωσε την απόφαση της Διοίκησης να...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Bρέφος με κάταγμα σε νηπιαγωγείο – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του τραυματισμού

Σοβαρή καταγγελία έφτασε στην Αστυνομία Λεμεσού, σύμφωνα με την...

ΑΦΚΣ: Το έργο του φορέα θα συνεχιστεί παρά την παραίτηση της πρώτης κυρίας

Αμετάκλητη είναι η απόφαση της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσέρα...

Related Articles

Popular Categories