19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «Ο KAΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΖΙ»

ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ: «Ο KAΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΖΙ»

-

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της κυπριακής ομάδας καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής είναι ο Σωτήρης Χριστόφορου. Ο νεαρός αθλητής της ομάδας, Nicosia Team Rollers με ευκαιρία την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα συνεχίζοντας να υλοποιεί τα όνειρά του.

«Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου. Ο Καρκίνος είναι πολλές μάχες μαζί. Η μια ακολουθεί την άλλη. Κι αν ακόμα χάσεις καμιά ανάμεσά τους , πάντα ελπίζεις στην επόμενη που σε περιμένει.  Ρουφάς κάθε στιγμή ζωής και βρίσκεις αφορμές για να δημιουργήσεις καινούριες. Συνεχίζεις να ονειρεύεσαι, συνεχίζεις να ελπίζεις, συνεχίζεις να μάχεσαι» καταλήγει στο μήνυμα του ο Σωτήρης Χριστόφορου.

Να θυμίσουμε ότι ο νεαρός αθλητής παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ζωή του παραδίδει καθημερινά μαθήματα ζωής ως απάντηση ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και στο δικαίωμα στην άθληση. Ο ίδιος μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία έχασε το πόδι του από το γόνατο και πάνω. Όμως, ποτέ δεν το έβαλε κάτω διαμορφώνοντας την ζωή του με τον τρόπο που ο ίδιος ονειρεύονταν.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...